Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek valójában jólelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?

Figyelt kérdés
Mehetnének prostizni, de nem teszik, mert a lélektelen, pénzért vett sex nem kell nekik. Inkább mártírként tűrik a nőcik gorombaságait.
nov. 1. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
39%
A gyakoris incelekkel csak az a baj hogy nem a margit hidra jarnak csobbanni
nov. 7. 08:09
 42/82 anonim ***** válasza:
53%

Akik itt írogatnak gyűlölködve, azok messze vannak a jólelkűségtől meg érzékenységtől.

Frusztrált hisztérika mind, ami számomra férfitlan.

nov. 7. 11:11
 43/82 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tudom, hogy az itt megszólalók hogyan néznek ki, és hány cm magasak, de már attól felfordult a gyomrom, hogy csak végigolvastam ezeket a parttalan kifogásokat.

Alapvetően szerintem itt (is) a fejekben van a probléma. A fentiek alapján azok az incelek, akik ahelyett, hogy tennének valamiért, amit el akarnak érni, inkább a társadalmat hibáztatják, a nőket, és gyajorlatilag mindenki hibás őket leszámítva. Tenni valamiért azt nem, inkább hisztizni azért, amiért nem jön fáradtság nélkül minden. Mert biztos másoknak igen.

A legjobban azt imádom, amikor meg hivatkoznak a "csinos emberekre" hogy nekik miért van ingyen. Meg irigyekdnek a genetikára. (Genetika = minden nap 1-2 órát edz az illető, megtartóztatja magát és nem zabál mértéktelenül, költ az egészségére és alapvetően igényes meanwhile aki irigykedik döglik a tv előtt és tömi magába válogatatlanul a zsíros, egészségtelen szarokat.)

nov. 7. 13:42
 44/82 anonim ***** válasza:
100%
#43 és megint eljutottunk hogy csak a kondizni kell mert gondolom ezt jelenti.
nov. 7. 15:47
 45/82 anonim ***** válasza:

44

Van igazság abban amit a 43-as ír, de nyilván nem is csak ennyiről szól.

Olvasd el a 28-as válaszát, aki éppen lehet te vagy, nem tudom.

Így nyilván nem lehet. Természetesen vannak akik kipörgették a genetikai lottót, szépek, az is tény, hogy vannak emberek akik a legjobb formájukban sem fognak olyan "jól" kinézni, mint más a legrosszabb formájában. Ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, el kell fogadni.

De azt meg kell értenie mindenkinek, hogy ha te saját magadba nem teszel effortot, akkor semmi sem fog változni.

Amit a 28-as válaszoló írt az színtiszta kifogás, semmi más.

Nem másnak teszel szívességet ha te kövér vagy és lefogysz és összedobsz 1-2 év alatt egy irigylésre méltó alakot.

De nyilván nem kell, csak akkor nem sírni kell, hanem el kell fogadni hogy hát én kövér vagyok, nem nézek ki jól, változtatni nem szeretnék és elfogadom, hogy az nők 80%-nál túlsúlyosként alapból kuka vagyok. Marad a 20%, aztán abból vagy észrevesz valaki, vagy nem.

Ezzel sincs semmi gond, mert a te életed, ez senkinek nem fáj vagy fog fájni ha te egyedül maradsz.

De nektek fáj ez, mert mégiscsak szipogtok állandóan, de hogy bármit is tegyetek ez ellen a helyzet ellen, az számotokra elképzelhetetlen.

nov. 7. 16:24
 46/82 anonim ***** válasza:

16:24 Szerintem ezt már sokszor átbeszéltük itt.

"Hasonló módszerekkel mutatták ki, hogy a csúnya fiúknak nemcsak szíve, hanem esélye is van a bombanőknél, kutatások szerint elég évi 186 ezer dollárral, azaz 42 millió forinttal többet keresniük, mint az előnyösebb külsejű rivális szívtiprónak, és máris seperc alatt kiüthetik a langalétát nyeregből."

//Nem tudományos dolog, de ahogy néztem, ez a kutatás időpontjában lévő kanadai átlagbér kb. 5-szöröse.

Forrás: [link]

nov. 7. 17:14
 47/82 anonim ***** válasza:

46

Érdekes megállapítás.

Most már csak az érdekelne, hogy ha te előnytelen külsejű vagy, akkor miért is akarsz bomba nőt magadnak? Merthogy ez egyébként sehogy sem áll össze. Tehát sz.rjuk a nőket, hogy márpedig milyen szemetek azokkal akik előnytelen külsejűek, de valójában te sem vagy különb az előnytelen külsejű nőkkel, nagyívben lesz.rod őket, te is ugyanúgy a bombákhoz vonzódsz. Most akkor mi ez a kettős mérce? Ők szeressenek ahogy és amilyen vagy, te meg majd szereted azt aki csinos, vékony, szép arccal és mosollyal?

De közben meg arról írsz, hogy a nők tárgyak, ergo megvehetők. Mielőtt azt írnád, hogy te csak belinkeltél egy cikket akkor remélem nem kell mondanom, hogy azért linkelted be mert azonosulsz az ott leírtakkal, ergo tárgyként kezeled a nőket.

Tehát te tárgyként kezeled a nőket, ők viszont téged ne kezeljenek már egy darab sz.rként, hanem az előnytelen külsőd ellenére kezeljenek úgy, mint egy csodás férfit. Ez a konklúzió.

Érdekes.

nov. 7. 18:45
 48/82 anonim ***** válasza:

18:45 Nekem teljesen mindegy, annyit akartam tudományos kutatásokkal cáfolni, hogy előnytelen/átlagos külsejű férfiként, ha egy picit megerőltetjük magunkat akkor előnytelen vagy átlagos külsejű hölggyel is össze tudunk jönni párkapcsolatra.

Ehhez linkeltem a cikket, amiben világosan látható, ha csupán az anyagi részét nézzük kb. esélytelen elérni ezt a szintet egy átlagos, szakképzett srácnak is (talán a férfiak 1%-a tudja elérni).

Nem kezelem tárgyként a Nőket, de jó lenne ha felébrednél a Csipkerózsika álmodból, hogy nem számít a pénz, ergo nem fontos a nőknek a párválasztásnál... 37 F //A világnézeted....ÉRDEKES... 37 F

nov. 7. 19:09
 49/82 anonim ***** válasza:
51%

48

Szerintem neked kellene kilépni az utcára, talán akkor észrevennéd, hogy vannak olyan férfiak is párkapcsolatban, akik nem milliomosok, sőt, akár egy gyárban dolgoznak.

nov. 7. 19:14
 50/82 anonim ***** válasza:
19:14 Járok az utcán és gyárban is dolgoztam... :D
nov. 7. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!