Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek valójában jólelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?

Figyelt kérdés
Mehetnének prostizni, de nem teszik, mert a lélektelen, pénzért vett sex nem kell nekik. Inkább mártírként tűrik a nőcik gorombaságait.
nov. 1. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
54%

10

Ti jöttök a pofonért, mégis mit vársz?

Minden egyes kérdés egy nyílt (néha bújtatott) nőgyűlölő, degradáló topik a nő felé.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Például itt van ez.

Nyugodtan végig olvashatod. Semmi másról nem szól, csak hogy a nők sz.rok. Minden egyes alkalommal a kérdező visszahivatkozik azokra a válaszokra, ahol szintén valaki a nőket degradálja, és minden egyes választ figyelmen kívül hagy ami segítő szándékú.

Majd pedig a végén mikor mindenki megunja hogy normálisan válaszol és folytatja ugyanúgy a gusztustalan agymenéseit, akkor az emberek elküldik a bús p.csába, akkor pedig szipog, hogy vele személyeskednek. Mert természetesen csak neki lehet sz.rni egy egész nőtársadalmat, de ha ő belé állnak bele, akkor ő az ártatlan kisfiú, aki nem érti hogy miért bántják.

Hát az már csak hab a tortán, hogy egy anonim oldalon vagytok ennyire okosak és csak itt ekkora a pofátok, a való életben meghúzzátok magatokat.

Úgyhogy pontosan annyi sz.rt kaptok a nyakatokba, amennyit kívántok és amennyiért megdolgoztok.

nov. 2. 06:25
 12/82 anonim ***** válasza:
43%
Van köztük (köztünk) ilyen is, olyan is. Persze ti nők ezt nem tudjátok meg, mert aki nem néz ki jól, azt nem akarjátok megismerni.
nov. 2. 08:04
 13/82 anonim ***** válasza:
47%
Az életben sokkal nagyobb tragédiák is vannak annál, mint hogy brühühü nem szexelnek velem nők. Egyeseknek azt is sikerül méltósággal viselniük.
nov. 2. 09:43
 14/82 anonim ***** válasza:
49%
#9 Én kisvárosban élek itt nincsenek prostik.
nov. 2. 10:48
 15/82 anonim ***** válasza:
51%
#11 Engem való életben is le sz@r mindenki és miért mert nem vagyok egy izgalmas macsó izom pasi.
nov. 2. 10:51
 16/82 anonim ***** válasza:
30%
Azért nem mennek prostizni, mert sóherek és sajnálnak minden fillért, amit nőre kéne fordítani.
nov. 2. 11:00
 17/82 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos gyűlölnek a nők, mert szerintük nem nőttem elég magasra. :(

shortcel165

nov. 2. 12:14
 18/82 anonim ***** válasza:
160 cm alatt meg nem léteznek nők, mi?
nov. 2. 12:46
 19/82 anonim ***** válasza:
37%
Bár nem én vagyok a 20-as válaszoló nyilván léteznek de ők is a magas pasit keresnek.
nov. 2. 12:48
 20/82 anonim ***** válasza:
24%

21#

Léteznek, és meg vannak veszve a magas pasikért.

Mert: "olyan szép magas, jópasiii!"

nov. 2. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!