Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?
53
Szerintem ti tényleg valami párhuzamos univerzumban éltek, fogalmam sincs, hogy ezeket az alaptalan baromságokat honnan veszitek, de az, hogy ilyen meggyőződéssel állítjátok a hülyeséget, az egészen félelmetes.
Hogy a kövér nők válogatnak, ezt milyen úton-módon vontad le mint következtetést, vagy hol látsz te ilyet elképzelni nem tudom.
Az, hogy a kövér nő se akar a farkadba ugrani pusztán a létezésedtől, az nem válogatás, a jelenlegi megnyilvánulásaid alapján abszolút nem csoda hogy inkább kihagy téged mint lehetőséget.
Férfiként pedig biztosan állítom neked, hogy BÁRMELYIK konditeremben több kövér nő van, mint férfi. Pedig gondolom nőként is sz.r lehet salátát enni a fogyás érdekében, ennek ellenére ők lemennek a terembe és tesznek valamit magukért (nem értem, nem érted, meg nem is a gyakoris közönségnek).
Tehát csak ismételni tudom amit korábban írtam. Senkinek NEM KELL se fogyni se konditerembe járkálni, te magad hozol egy döntést saját magaddal kapcsolatban.
Az, hogy 2025 novemberében a tükörbe nézve pont úgy fogsz kinézni mint most, vagy éppen súlyt veszítve, izmosodva, formás alakkal, az még mindig a te döntésed. Az, hogy kell, az erős túlzás.
De ha az a döntésed, hogy márpedig te lesz.rod a saját külsődet és minimális effortot nem teszel bele abba, hogy vonzóbb legyél a másik nem számára, akkor biztosan nem fog pozitív változás történni, akkor sem ha 100x felteszitek ugyanazt a kérdést.
#51 miért járna mindenkinek fullos csaj? Szóval szerinted minden férfi,kinézettől függetlenül fullos csajt érdemel, az alsókategóriás csaj meg büntetés?
Ember, én nagyon úgy látom, hogy te alsó kategóriás férfi vagy, de egy alsó kategóriás csajt sem érdemelsz meg... Undorító vagy! Ha kijeelnted, hogy nem akarsz fogyni, akkor miért kellene, hogy elolvadjanak érted azok a nők, akik járnak edzőteembe és figyelnek a testükre?
Kicsit el vagy tevedve... Bár a legnagyobb bajod nem a tested, hanem az agyad
"BÁRMELYIK konditeremben több kövér nő van, mint férfi."
Van erről felmérés, vagy higgyük el, mert "Nő ijen: Lyó. FéRFi iJeN: RósZ"?
67
Elmész egy konditerembe, és meggyőződhetsz róla te magad is.
69
Igen, nektek a valóság mindig sovány.
De tökéletesen reprezentálja, hogy ti a saját szemeteknek sem hisztek, csak és kizárólag a fejetekben kialakult, nem létező illúzióval etetitek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!