Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek valójában jólelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?

Figyelt kérdés
Mehetnének prostizni, de nem teszik, mert a lélektelen, pénzért vett sex nem kell nekik. Inkább mártírként tűrik a nőcik gorombaságait.
nov. 1. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
59 És gondolom mindenben a negativitást látod. Senki sem akar egy energiavámpírt az életébe, pláne 30 körül, vagy a fölött. Nincs jövőképed, ez megint negatív pont. Veled nem lehetne családot tervezni. 30 körül pedig sok nő szeretne már. 20-as évei elején járónak viszont már öreg vagy és szintén negatív, tuti nem szórakozna veled.
nov. 7. 21:05
 62/82 anonim ***** válasza:
38%
60 A tonna donnát valahogy sose hallottam még férfira mondani, mangalicázni is nőket szoktak. De nincsenek gúnyolódások a nőkre, teljesen igazad van. Az incel nem azt jelenti, hogy kövér vagy.
nov. 7. 21:06
 63/82 anonim ***** válasza:
69%

53

Szerintem ti tényleg valami párhuzamos univerzumban éltek, fogalmam sincs, hogy ezeket az alaptalan baromságokat honnan veszitek, de az, hogy ilyen meggyőződéssel állítjátok a hülyeséget, az egészen félelmetes.

Hogy a kövér nők válogatnak, ezt milyen úton-módon vontad le mint következtetést, vagy hol látsz te ilyet elképzelni nem tudom.

Az, hogy a kövér nő se akar a farkadba ugrani pusztán a létezésedtől, az nem válogatás, a jelenlegi megnyilvánulásaid alapján abszolút nem csoda hogy inkább kihagy téged mint lehetőséget.

Férfiként pedig biztosan állítom neked, hogy BÁRMELYIK konditeremben több kövér nő van, mint férfi. Pedig gondolom nőként is sz.r lehet salátát enni a fogyás érdekében, ennek ellenére ők lemennek a terembe és tesznek valamit magukért (nem értem, nem érted, meg nem is a gyakoris közönségnek).

Tehát csak ismételni tudom amit korábban írtam. Senkinek NEM KELL se fogyni se konditerembe járkálni, te magad hozol egy döntést saját magaddal kapcsolatban.

Az, hogy 2025 novemberében a tükörbe nézve pont úgy fogsz kinézni mint most, vagy éppen súlyt veszítve, izmosodva, formás alakkal, az még mindig a te döntésed. Az, hogy kell, az erős túlzás.

De ha az a döntésed, hogy márpedig te lesz.rod a saját külsődet és minimális effortot nem teszel bele abba, hogy vonzóbb legyél a másik nem számára, akkor biztosan nem fog pozitív változás történni, akkor sem ha 100x felteszitek ugyanazt a kérdést.

nov. 7. 21:13
 64/82 anonim ***** válasza:
Szánalom, ami ezen az oldalon megy!
nov. 8. 08:47
 65/82 anonim ***** válasza:
56%
51: de basszus, a nők nagy része ugyanezt gondolja az incelekről. Akkor a nők részéről ez miért gonoszság, az incelek részéről meg normális, hogy fintorognak másra, alkategóriásnak neveznek más, degradálóan beszélnek, válogatnak? Annyi különbséggel, hogy a nők ilyenkor, ha ilyeneket mondanak rájuk, magukat okolják, otthon bőgnek meg már nézik a neten, hogy mit tudnának tenni, hogy tudnák magukat szépíteni... a férfi meg: "há' szeretek enni, evvan, nyazsgem" (még arra sem veszi a fáradságot, hogy megnézzen pár youtube-videót étrendekről, mert messze nem csak nyúlkaja salátával és íztelen csirke + rizs kombóval lehet fogyni).
nov. 8. 10:05
 66/82 anonim ***** válasza:
84%

#51 miért járna mindenkinek fullos csaj? Szóval szerinted minden férfi,kinézettől függetlenül fullos csajt érdemel, az alsókategóriás csaj meg büntetés?

Ember, én nagyon úgy látom, hogy te alsó kategóriás férfi vagy, de egy alsó kategóriás csajt sem érdemelsz meg... Undorító vagy! Ha kijeelnted, hogy nem akarsz fogyni, akkor miért kellene, hogy elolvadjanak érted azok a nők, akik járnak edzőteembe és figyelnek a testükre?

Kicsit el vagy tevedve... Bár a legnagyobb bajod nem a tested, hanem az agyad

nov. 8. 10:22
 67/82 A kérdező kommentje:

"BÁRMELYIK konditeremben több kövér nő van, mint férfi."

Van erről felmérés, vagy higgyük el, mert "Nő ijen: Lyó. FéRFi iJeN: RósZ"?

nov. 8. 18:51
 68/82 anonim ***** válasza:
53%

67

Elmész egy konditerembe, és meggyőződhetsz róla te magad is.

nov. 8. 19:03
 69/82 A kérdező kommentje:
Hát ez sovány volt...
nov. 8. 19:10
 70/82 anonim ***** válasza:
71%

69

Igen, nektek a valóság mindig sovány.

De tökéletesen reprezentálja, hogy ti a saját szemeteknek sem hisztek, csak és kizárólag a fejetekben kialakult, nem létező illúzióval etetitek magatokat.

nov. 8. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!