Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért csak a fullos, szolgalelkű nők jönnek be és utána miért tagadják le?
Annyi kérdés és kijelentés született arról, hogy csak (és kizárólag!!) pénzéhes nők léteznek, akik az autókra, meg a pasi pénztárcájára hajtanak. Ja persze a nagy pénisz, ami még elengedhetetlen minden nőnek ugye, azt mondják. Akkor most vegyük górcső alá a férfiakat.
Miért mondják azt hogy nem számít a smink, mikor csak a tökéletes arcú nők jönnek be nekik? Nekik miért csak a vékony nők jönnek be? Még a pókhasú férfiaknak is, akik életükben nem mozogtak, esetleg ha elsétaltak a kocsmáig.
Miért csak olyan kell nekik, akik az ágyban olyanok mint a kis szolgák, lesik a férfi kívánságait és csodálja, imádja őket, de saját véleményük kb nincs? Akik parancsszóra pucsítanak, hogy análba rakják őket aztán nyitott szájjal várják a torokszexet?
Miért mondják, hogy a belső is számít és nem szeretik a buta nőket, miközben ha fullos a nő, tök mindegy mennyire buta, és felszínes, akkor is rá vágynak, hogy ilyen feleségük legyen? Szerintem bevallhatnák, hogy valójában a szép és buta nők jönnek be nekik. A szép és okos nőknél kezdeményezni se mernek, mert tudják, hogy esélyük sincs.
Miért ilyenek a férfiak? (Ha már általánosítás, akkor legyen mindkét oldalon :))
Érdekes: nekem a domináns nők jönnek be, mégsem jön össze velem senki sem.
A társkeresés olyan, mint a mágnes: van, hogy vonz, de sokszor inkább taszít(ja a felek egymást).
Férfi vagyok, és heróton van a buta nőktől, és a szolgalelkű nőktől is.
Nem kell olyan nő, akivel intellektuálisan és személyiségre nem passzolunk össze.
Az való igaz, hogy a szexuálisan nyitott nőket kedvelem, de nem kell, hogy a szolgám legyen az ágyban, hanem viszonzott a dolog.
Nem féltem soha kezdeményezni szép és okos nőknél. Mi az, hogy tudjuk, hogy esélyünk nincs? Úgy generálisan a férfiaknak? Valakikkel mégis kapcsolatban vannak ezek a nők.
Egyéb kérdés? :)
#25 nyugi, tudom, hogy léteznek ilyen férfiak, mint te vagy ;)
Egyébként tényleg nő vagyok, miért gondoljátok, hogy férfi vagyok? :D
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a rengeteg, nőket általánosító kérdés és válasz elég fullasztó és ha ott megjelentem meggyőzni a férfi népet arról, hogy NEM minden nő pénzéhes, akkor le lettem szólva és pontozva. Hiába próbáltam észérvekkel hatni rájuk, nem ment. Kíváncsi voltam, hogy reagálnak a férfiak, ha őket általánosítjuk.
Hát így :D ti még csak nem is magyarázzátok meg, hogy nem így van, csak föcsögtök és hisztiztek.
Ilyenek a férfiak? Szép felhozatal 😂😂
Tisztelet a kivételnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!