Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan csaj aki szolgalelkű egy kapcsolatban?
Én is ilyen vagyok, és hozzá még lelki nyomorék is. :D
L
Létezik, én is ilyen vagyok.
Épp előbb írtam meg a páromnak, hogy alig várom, hogy hazajöjjön a munkából és lesni akarom minden kívánságát *-*
Van ilyen.
Miket kértél tőle? soha nem ellenkezett?
Biztos, de azok sem szazasok. Nem bunkozni akartam.
En nem engednem egy paromnak sem, akarmennyire is szeretnem, hogy mindent o szabjon meg, mindenben az o akarata ervenyesuljon.
Nem vagyok papucs.
Egy normalis kapcsolatban az a minumum, hogy mindket fel egyenlonek tekinti egymast, ha valamiben nincs egyezes, akkor kompromisszumkotes meg mindig ott van.
De akinek tetszik, hogy papucs lehet, az igy jart es kesobb ne sirankozzon, hogy a parja hogy viselkedik vele, mert ugye alarendelte magat neki.
Itt most nem arrol beszelek ha viccbol, kis szorakozasbol eljatszak az ilyesmit, hanem ha valaki tenyleg komolyan csinalja ezt, kihasznalasbol, de akkor nem is szereti igazan a parjat.
En nem elveznem az biztos, ha mindig igy kene elnem.
Onallo, szabadakarattal rendelkezo ember vagyok, nincs szuksegem iranyitasra.
Hidd el, amelyik nonek egeszseges onbizalma van, az nem is menne bele ilyesmibe, kiveve ha csak jatekrol van szo egy kis ideig.
De ha a baratnod elvezte, akkor az o dolga.
Ha te meg ezt a dolgot nem piszkos modon hasznalod ki, akkor nincs gond, maskulonben gaz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!