Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátommal kapcsolatban?
Lassan fél éve együtt vagyunk látszólag minden rendben és nagyon szeretem és azt mutatja hogy ő is engem,de megőrjít mikor telefonozik Viber,Facebook. Többször láttam az üzeneteket amik elbizonytalanítottak vele kapcsolatban.
Próbáltam lebuktatni tudom hogy aljas dolog,de ő bármikor hozzáfér az én cuccaimhoz és nincs mit rejtegetnem előle. Telómon az ő Fb-jába léptem be mikor fürdőbe volt ő írt egy csajnak elcsíptem a beszélgetést és nem tetszett. (ő nem tudja) ..azonnal kitörölte a beszélgetést. Vajon miért?
Olyan mintha nem lett volna semmi úgy viselkedik. Kíváncsiságból rákérdeztem hogy mutatta-e azt új tetkóját vkinek és a képembe hazudott.(pedig ezt ezt pont láttam.)
Nekem csak annyi,hogy ha tudsz ennyi hazugsággal békésen együttélni akkor maradj vele.Csak a fájdalom az örökös bizonytalanság,féltékenység fogja jellemezni a kapcsolatotokat!Ez pedig már régen nagyon nem jó.Lapát!Ha bolond élje ki magát de legyen bőr a képén hogy ezt ne a te hátadnál és melletted tegye.
Személy szerint én nem maradnék ilyen sráccal.:(
Nekem is írogat egy csávó, először visszaszórakoztam, mert ez annyira szürreális, azt hittem észreveszi magát. Többször írtam neki, h semmi lelkiismeret furdalás? A válasz: Miért kéne?.... Utálom az ilyen gerincteleneket. Ott a csaja, és gátlás nélkül flörtölget... Sőt!
A barátodról is ezt gondolom, van egy másik arca, amit előtted nagyon el akar rejteni. Kétszínűnek tartom.
És valljuk be, ha még hazudik is, nem sok jóra számíthatsz tőle.
Köszönöm mindenkinek!
Az első válaszolónak pedig azt üzenném hogy persze hogy őt állítom be rossznak ha ő csinálja ezeket! És sajnos nincs kivel megbeszélnek és tanácsot kérnem ezért írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!