Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátommal kapcsolatban?
Lassan fél éve együtt vagyunk látszólag minden rendben és nagyon szeretem és azt mutatja hogy ő is engem,de megőrjít mikor telefonozik Viber,Facebook. Többször láttam az üzeneteket amik elbizonytalanítottak vele kapcsolatban.
Próbáltam lebuktatni tudom hogy aljas dolog,de ő bármikor hozzáfér az én cuccaimhoz és nincs mit rejtegetnem előle. Telómon az ő Fb-jába léptem be mikor fürdőbe volt ő írt egy csajnak elcsíptem a beszélgetést és nem tetszett. (ő nem tudja) ..azonnal kitörölte a beszélgetést. Vajon miért?
Olyan mintha nem lett volna semmi úgy viselkedik. Kíváncsiságból rákérdeztem hogy mutatta-e azt új tetkóját vkinek és a képembe hazudott.(pedig ezt ezt pont láttam.)
Velem a volt barátnőm csinálta ezt. Titkolózás, síri csend, fürdőszobába vitte magával a telefonját, nem akart róla beszélni.....
Kételyek, bizonytalanság, ez ami jellemezte az akkori állapotot. Vége is lett. Az egésznek a folytatása pedig vicc, amiket csinál azóta... :D
'Amúgy meg a csendesebb, visszahúzódóbb fiúk nem kellenek a nők többségének, pedig ők valószínűleg összetennék a két kezüket egy barátnőért, de hát rájuk nem lehet "úgy" nézni, inkább kell egy "rosszfiú". '
Nekem pont az ilyen srácok jönnek be xD. Egyszer voltam szerelmes egy "rosszfiúba" de előtte-után mindig az olyanok jöttek be (vagy csak gondolkoztam rajtuk) akiket nehéz megismerni. Kihívást találtam benne aztán mindig lett ami lett.
Amúgy a kérdésre nem tudok túl sok újat mondani sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!