Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan csaj aki szolgalelkű egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból érdekelne, hogy ez egyedi eset e, de volt egy csajom akivel 2 évig voltam együtt és ő volt az alárendelt. Nagyon jól kijöttünk mert ő teljesen boldog volt ebben a szerepben, csak el kellett mennie külföldre így szakítottunk. Ha valakit érdekelnek a részletek hogy mik voltak pontosan akkor szívesen válaszolok rá. (25F)2015. jan. 2. 16:38
11/14 anonim válasza:
Amugy ha valaki nem csak jatekbol, hanem komolyan szolgalelku (olyan negativnak hangzik), azt nem csak kapcsolatban, de mas helyzetekben is az lehet, ami nem eppen egy pozitiv tulajdonsag es az eletben sok nehezseget nehezen tud igy lekuzdeni.
De nem akartam unnepronto lenni.
12/14 anonim válasza:
Na szep :) en ilyen no vagyok, csak egeszseges szinten csinalom, a paromat - akit hamarosan kivagok, mint macskat sz... Nem becsuli ezt bennem, sot, irritalja. Sajnos. Pedig nehez igy megszeliditeni egy not..
13/14 anonim válasza:
Egyébként ez érdekes, hogy ezt a dolgot osszekotitek a donteshozassal.
Nálunk a döntések 98% az enyém. (én vagyok a lány)
Viszont lesem a párom minden kívánságát. Ő dolgozik, én nem, így úgy érzem ez a legkevesebb és amúgy is élvezem, hogy kedveskedhetek neki :)
Kedvenc étele, süti, meglepi..
14/14 anonim válasza:
Na én ettől hányok.
Az összes ilyen felfogású palitól, és az ilyen nőktől.
Ezek ledegradálják az egész női nemet. Undorító, és bicskanyitogató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!