Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nő ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő ennyire pénzéhes?

Figyelt kérdés
Mekiben üldögéltünk unokabátyámmal, adta az ívet keményen, hogy a faszba nincs asszony majd' 30 éves létemre. Átlagos külsejű férfi vagyok valamivel átlag feletti fizetéssel. A cukkolására odamentem egy nálam jóval feljebbvaló "kasztba" tartozó lányhoz. (gyönyörű szeplős arc, nagy mellek, szép vörös göndör haj, igényes smink) Miután tényleg kedvesen elutasított, kiment dohányozni a barátnőivel. Kimentünk mi is. kivettem a cigimet az új x7-es BMW-ből. A vörös tündér egyből megjelent. Pedig nem az enyém az autó, ráadásul nem is dohányzom.
okt. 14. 22:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
66%
37-es és a nők fogadják el a ronda, dagadt Józsikát vagy mi? Miert van az, hogy EGYES férfiak úgy vélik nekik alanyi jogon jár a nő?! És természetesen a JÓ Nő! Ők bárhogy kinézhetnek, de nekik jó nő kell…ha meg nekik nem kell a Józsika akkor meg megy ezerrel, hogy ezek a mai nők mennyire válogatnak.
okt. 15. 10:55
 42/46 anonim ***** válasza:
77%
A finnyás nők, mint én, nem
okt. 15. 13:25
 43/46 anonim ***** válasza:
81%

A kérdés kitaláció.

Amúgy az új X7-es bömbi kva ronda. Ugyanolyan jellegtelen, konzum fos, mint a többi, akár az occsó kínai jelet is rárakhatnának, ugyanaz lenne a színvonal. De a kiskukinak meg kell fizentie a márkajelet. Sajnos, hogy ma már se a BMW, se a Merci nem akar minőségibb, egyedibb lenni, mint régen.

okt. 15. 13:53
 44/46 anonim ***** válasza:
30 évesen egy alaphangon 30 milliós autó árát összespórolni "valamivel" átlag feletti keresetből nem semmi. Gratula.:)
okt. 15. 18:14
 45/46 anonim ***** válasza:
40%
Erre sokkal jobb szűrő a másik véglet. Nekem Daciám van, abból is az első szériás Logan. Anno újonnan vettem, akkor voltam 23 éves. Mikor beszélgetésekkor szóba került az autó és mondtam, hogy van és hogy milyen, sokan elkezdték a cipőjüket nézni, néhányan azért mondták, hogy jaj de szuper, belül meg úgy voltak, hogy "na csak most szabaduljak meg tőle". Nekik volt kellemetlen, nem nekem, mert egyetlen pénzéhes nőt sem kellett elutasítanom. Mentek maguktól. 😀
okt. 15. 18:31
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekelne az autód.

Az úgyis a tiéd.

Nem lesz az enyém.

okt. 15. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!