Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön ki minden nőből idővel a golddigger ( aranyásó) énje?
Zsák a foltját mindig megtalálja. Hasonló a hasonlót vonzza.
Leírásod alapján semmi más értékeket nem tudsz felmutatni csak a pénzedet. Plusz, te választasz mindig ilyen csajt. A meg nem tanulsz a hibádból arról is csak te tehetsz.
Ha randi időszakban kiteregeted az anyagi jólétedet... Ne csodálkozz. Én nő vagyok, de a helyedben nem nyitnék úgy egy nő felé, hogy na megyünk Ibizára, én fizetem.. Persze, hogy rákap.
Próbálj meg úgy ismerkedni, hogy jó ideig nem kötöd a nő orrára, hogy mennyi pénzed van. Ha visszafogottabban kezded az ismerkedést, ki tudod szűrni, ki az, aki csak a pénzre megy. Ha azt gondolják a nők, hogy nem vagy különösebben gazdag, de a belső értékeid viszont rendben vannak, tuti lesz komoly kapcsolatod. Aztán később jöhet a nagy lelepleződés, meg ékszerek meg Ibiza :)
Ez a zsák a foltján hülyeség
biztos jól esik neki hogy kap dolgokat a férfi a tenyerén hordozza és így talán még nőiesebbnek érzi magát
még egy kétszer izgi is ha az ágyba viszonozza
de mára már többre becsülöm azt a nőt aki nem várja el az anyagiakat nem csak a pénz miat hanem ennyierővel elmegyek Ukrajnába feleséget veszek
Nem birtokolni akarom én a másik felemet
Most kapok majd negativumot de ez van 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!