Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek léteznek aranyásó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek léteznek aranyásó férfiak?

Figyelt kérdés
Van néhány tehetős fiatal nő a környezetemben (25-30 évesek), van aki sokat örökölt, van aki sikeres vállalkozást hozott létre, és van köztük nem 1 olyan, akinek azt veszem a párján, hogy csak a pénz miatt van a nővel. Szerintetek ez lehetséges?
2019. márc. 7. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

A másod unokatestvéremet ki is semmizte egy aranyásó férfi, a szüleitől kapott lakását is elcsalta, a lány annyira vakon hitt és bízott benne, hogy nem vette észre a stiklit.

2019. márc. 7. 15:36
 2/16 anonim ***** válasza:
21%
Léteznek, néha panaszkodnak erre a nők. Aztán úgy akarnak "túllépni", hogy engem lehúznak, de ez már más történet.
2019. márc. 7. 15:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miért ne léteznének?
2019. márc. 7. 15:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, ismerek párat :D

Egy retek cigány aki simán kijátszotta a "felesége" alól a házat, szüleit megölette egy drogossal és szépen be is költöztette... A "valódi" családját akivel papíron nem házas, de ő az igazi felesége. Jó kis élet lehet... Bár a segíjt kapják rendesen.

A másik egy öregebb fazon aki papíron autószerelő ami abból áll, hogy reggel elmegy a telephelyére ahol van 1 roncs, néhány kamu-papírt kiállít a cigány neppereknek (ebből van a kis pénz) de általában alszik meg tévézik/gépzeik vagy elmegy máshova "kiküldetésbe" (kocsma, haver stb.) A ferlesége utálja, kb. testőrnek tartja, mert "nagy a ház" amiben él.

2019. márc. 7. 15:42
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Léteznek, persze.

Egyik jellemző típusa például amikor az első házasságát egy korosabb, már befutott nővel köti, majd évek múlva lecseréli egy fiatal kezdőre.

Sok híres ember életrajzában fellelhető ez a motívum. Milyen meglepő :)

Aztán ott van a csúnyácska lány, kellemes hozománnyal, akiért odavan a sportos jóképű férje.

Kisemmizett férj, aki a olthatatlan szerelemre lobban a lakással rendelkező, gondoskodó, évekig epekedő szerető vagy addig észre sem vett kolléganő iránt.

Lehetne sorolni.

Fiatal férfiak, akik hétközben harmincas-negyvenes nőkkel múlatják az időt, majd hétvégén fiatal szerelmükkel víkendeznek.

2019. márc. 7. 15:50
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Az exem is mindig tehetős nőket keres, én sajnos jó későn kaptam észbe :-(
2019. márc. 7. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:
2019. márc. 7. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Testvérem is ilyen srácot fogott ki. Már 1 hónap után azt mondja neki komolyan gondolja és elveszi, közben egy retkes semmirekellő. Elmennek enni és szó nélkül hagyja hogy a nő fizessen. Még egy tábla csokit se vett neki, azt várja hogy a nő fizessen mindenhol.

Ezek a fajta férfiak szép szavakkal és manipulációval fogják meg a nőt. Viszont akit ki lehet semmizni, az meg is érdemli. Lehetnék bármilyen szerelmes, ami az enyém és amiért én dolgoztam meg azt nem adom senki jött mentnek.

2019. márc. 7. 16:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Csak ha ez így van akkor a felezések "pöccre-pontosságával" mi a baja mindenkinek?

2019. márc. 7. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb esetben nem konkrétan a luxus miatt keresi valaki a kapcsolatot egy nővel, de az is valamilyen szinten aranyásás, ha valaki a nincstelenség elkerülése miatt válasz magának olyan párt, akihez pl beköltözhet. Szerintem mindenki ismer olyan párt (főleg a középkorú/idősebb korosztályban), ahol a férfi leszázalékolt, munkakerülő, alkesz, minimálos nyugdíja van vagy egyéb módon csóró, nincstelen, a feleség pedig ezer örömmel húzza az igát helyette is, elmegy bevásárolni, otthon megfőzi a kaját, kitakarít, rendezi a gyerekeket, miközben a férfi a seggét mereszti a fotelban reggeltől estig.
2019. márc. 7. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!