Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen szingli lányok?
Figyelt kérdés
Akiket érdekelnek ilyen témák, hogy politika, történelem, biológia, evolúció, fizika, csillagászat, pszichológia, zeneelmélet, hangszeren zenélés, szépirodalom, művészetek?2018. dec. 14. 12:19
3/28 A kérdező kommentje:
Nehezítenék még annyit, hogy szeretik a vékony alkatú 30as jóképű pasikat :)
2018. dec. 14. 12:23
4/28 anonim válasza:
Keresd meg valamelyik oldalon az Agymenőkből Amy-t ő ilyesmi :)
5/28 anonim válasza:
Valahol biztos, de a csürhe tömegmodellben már nem tűnik értéknek a műveltség, vagy hogy nem vagy teljesen hülye. Nézz ki jól, legyen presztízsed és kész.
6/28 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ezt veszem észre. Nem nagyon találni olyan lányt akiben lenne bármi különleges, vagy hogy úgy mondjam lenne valami téma amiben jártas lenne. Alig tudnak valami témához hozzászólni, elég unalmas hogy nem lehet egy jót beszélgetni. Persze jól el lehet velük is lenni, de a legtöbbnek se társasága, se hobbija.
2018. dec. 14. 12:36
7/28 anonim válasza:
Nyugodj meg ők is ezt gondolják rólunk
8/28 anonim válasza:
Persze. De ezek nem derülnek ki azonnal szerintem, idő kell. Például tudok latinul, sokan nem tudják rólam, pedig egyszerűen imádom a nyelveket.
Vannak művelt emberek, de szerintem idő kell, mire ez rendesen kiderül.kiveve ha tezsteled
9/28 A kérdező kommentje:
Szerintem egy félórás csetelésből v. beszélgetésből kiderül.
2018. dec. 14. 12:45
10/28 anonim válasza:
Konditermekben nézekődj.
Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!