Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális szingli srácok?
Teljesen le vagyok döbbenve őszintén szólva, hogy milyen emberek vannak. Csomó sráccal ismerkedtem már, baráti szinten is, én nagyon gáz a helyzet. És ez teljesen független a külsőtől. Csomó bunkó pasi van, illetve akik folyton eltűnnek, sok a hazudós, titkolózós, valakik annyira gátlásosak, hogy két mondatot nem lehet velük beszélgetni, a sikertelenebb srácoknál szó szerint katasztrófa a dolog, mert egy arrogáns barom a legtöbbjük, már elnézést, de találkoztam már olyan fiúval is, aki kb. pszichopatának elment volna, bár ez elsőre nem jött le róla. Az már a másik dolog, hogy sokuk nagyon buta, vagy semmi nem érdekli őket a bulizáson és a szexen kívül.
Van néhány fiúbarátom, őket szeretem, de esküszöm, hogy rajtuk kívül folyamatosan valami szerencsétlenbe botlok bele...
Hol kellene ismerkednem? Társkereső nagyon vegyes, bár régebben volt már egyszer onnan barátom, buliban nem ismerkedem, tanfolyamokra meg nem járok.
20N
Léteznek, de én állítólag nem vagyok normális.
26/F
Társkeresőn mi sem nagyon botlunk ismerkedni vágyó nőbe, szóval 1-1.
Hiába kapsz itt 30 levelet majd, ez sem az az oldal lesz amelyen tudsz ismerkedni.
A legtöbb olyan problémás dolog, amelyet felsoroltál a kérdésedben, az itt lévők súlyosan nagy részére igaz.
Miért nem keresel valami új hobbit? Az kapásból azzal jár, hogy új embereket ismerhetsz meg, akikkel már rögtön van egy közös kiindulópont.
Bár én a kérdésedből nem nagyon értettem meg pontosan, hogy pasit vagy barátot keresel-e, vagy mindkettőt.
Egyedülálló vagyok, és normálisnak tartom magamat. Viszont lehet, hogy te teljesen mást gondolsz annak, mint én.
Nekem bejött a netes társkeresés: Tinderen pl. jó eséllyel beszélgethetsz normális emberekkel, és amiatt sem kell aggódni, hogy tetszetek-e egymásnak. Hajrá!
Csaj vagyok, ráadásul szingli! De elmondom még így is, hogy léteznek rendes pasik, akik magas intelligenciával rendelkeznek, őszinték és hűségesek, nem beszélve arról, hogy felszabadultak, túlzott gátlásoktól mentettek.
De 20 éves létemre én se találok magam mellé párt. Járok szórakozni, iskolába, dolgozni stb. Én azt is beismerem, hogy velem is hiba van. Sőt. Lehet egy kicsit neked is el kéne ezen gondolkozni. Nem bántásból, csak önmagamból indulok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!