Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még normális szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még normális szingli srácok?

Figyelt kérdés

Teljesen le vagyok döbbenve őszintén szólva, hogy milyen emberek vannak. Csomó sráccal ismerkedtem már, baráti szinten is, én nagyon gáz a helyzet. És ez teljesen független a külsőtől. Csomó bunkó pasi van, illetve akik folyton eltűnnek, sok a hazudós, titkolózós, valakik annyira gátlásosak, hogy két mondatot nem lehet velük beszélgetni, a sikertelenebb srácoknál szó szerint katasztrófa a dolog, mert egy arrogáns barom a legtöbbjük, már elnézést, de találkoztam már olyan fiúval is, aki kb. pszichopatának elment volna, bár ez elsőre nem jött le róla. Az már a másik dolog, hogy sokuk nagyon buta, vagy semmi nem érdekli őket a bulizáson és a szexen kívül.

Van néhány fiúbarátom, őket szeretem, de esküszöm, hogy rajtuk kívül folyamatosan valami szerencsétlenbe botlok bele...

Hol kellene ismerkednem? Társkereső nagyon vegyes, bár régebben volt már egyszer onnan barátom, buliban nem ismerkedem, tanfolyamokra meg nem járok.

20N

2016. máj. 2. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
Léteznek, állítólag én is az vagyok xD
2016. máj. 2. 18:10
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Léteznek, csak nem kellenek neked, mert nem néznek ki elég jól. Ők a fiú barátaid, ha jól sejtem.
2016. máj. 2. 18:11
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Hát nagy számok törvénye, bárhol próbálkozhatsz ismerkedni csak kitartónak kell lenni. legalábbis szerintem ugyanannyi esélyed van társkeresőn találni valakit mint máshol, csak kitartóan kell próbálkozni. Nem vagyok hülye úgyhogy normálisnak tartom magam, szóval szerintem vannak még normális szingli srácok, de hogy milyen arányban a bunkók mellett azt nem tudom, nem terveztem soha férfiakkal randizni :D
 4/21 Noren1989 ***** válasza:
61%

Léteznek, de én állítólag nem vagyok normális.

26/F

Társkeresőn mi sem nagyon botlunk ismerkedni vágyó nőbe, szóval 1-1.

5/21 anonim ***** válasza:
77%

Hiába kapsz itt 30 levelet majd, ez sem az az oldal lesz amelyen tudsz ismerkedni.

A legtöbb olyan problémás dolog, amelyet felsoroltál a kérdésedben, az itt lévők súlyosan nagy részére igaz.

Miért nem keresel valami új hobbit? Az kapásból azzal jár, hogy új embereket ismerhetsz meg, akikkel már rögtön van egy közös kiindulópont.

Bár én a kérdésedből nem nagyon értettem meg pontosan, hogy pasit vagy barátot keresel-e, vagy mindkettőt.

2016. máj. 2. 18:18
 6/21 anonim ***** válasza:
61%

Egyedülálló vagyok, és normálisnak tartom magamat. Viszont lehet, hogy te teljesen mást gondolsz annak, mint én.

Nekem bejött a netes társkeresés: Tinderen pl. jó eséllyel beszélgethetsz normális emberekkel, és amiatt sem kell aggódni, hogy tetszetek-e egymásnak. Hajrá!

2016. máj. 2. 18:33
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Csaj vagyok, ráadásul szingli! De elmondom még így is, hogy léteznek rendes pasik, akik magas intelligenciával rendelkeznek, őszinték és hűségesek, nem beszélve arról, hogy felszabadultak, túlzott gátlásoktól mentettek.

De 20 éves létemre én se találok magam mellé párt. Járok szórakozni, iskolába, dolgozni stb. Én azt is beismerem, hogy velem is hiba van. Sőt. Lehet egy kicsit neked is el kéne ezen gondolkozni. Nem bántásból, csak önmagamból indulok ki.

2016. máj. 2. 18:44
 8/21 anonim ***** válasza:
Az igények megvannak, de kérdem én, te milyen is vagy? Én pont azt látom, hogy normális, korrekt, tisztességes nők nincsenek.
2016. máj. 2. 18:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Az hogy mi a normális teljesen relatív. És megjegyezném, ha mindenki mással probléma van és "nem normális", akkor lehet, hogy kicsit magadba kellene szállnod, mert valójában benned van a hiba. Tudod az az eset amikor a rádió bemondja, hogy egy őrült megy szembe a forgalommal, erre "milyen egy? mindenki szembe jön!".
2016. máj. 2. 18:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a környezetedben van egy csomó normális srác, csak azok a "nincs kémia köztünk" kategóriába soroltad. Úgyhogy maradnak a jóképű, de arrogáns, beképzelt, bunkó pasik.
2016. máj. 2. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!