Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy csúnya külsővel de jó bensővel már 4 hónapja szingli vagyok, pedig keresem a párom, vagy mégsem jó a bensőm?
Lehet mégse jó a bensőm, ha 4 hónapja nem találom a párom? Lehet nem jó az önismeretem?
4 hónapja vagyok szingli egy hosszú kapcsolat után és azóta keresem a párom.
Ha csúnya vagy bas**zhatod.
4 hónapja vagy szingli egy hosszú kapcsolat után. Egyáltalán túltetted már magad azon a kapcsolaton?
Nekem eddigi életemben két olyan pasival volt dolgom, aki nem tudott túllépni egy csalódáson.
Az elsővel pár hónapig együtt is voltam, az volt az első kapcsolatom, nagyjából egyidősek voltunk, el is mesélte az esetet, de úgy tűnik, én sem tudtam elfeledtetni vele, úgyhogy ment tovább, és még tovább évekig (nem tudom, azóta mi van vele, de egy darabig még tudtam róla, egy szakra jártunk főiskolán).
A másikkal online kezdtem beszélgetni és leszerveztünk egy találkozót is, de rendszeresen visszakanyarodott a volt menyasszonyához, aki elhagyta. Biztos vagyok benne, hogy még szerette. Vele nem lett több.
4 hónap után honnan a bánatból lenne új barátnőd? Ennyi idő alatt még a kapcsolaton se vagy túl elvileg, ha hosszú kapcsolat volt.
Egyébként egy barátnőm jó belsővel és szép külsővel 5 évig volt egyedül. A bűne annyi, hogy nem állt le akárkivel, illetve hogy nem non-stop az ismerkedéssel foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!