Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted miért könnyebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért könnyebb a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokszor elhangzik itt, hogy a nők előnyben vannak ha társkeresésről van szó. Meg hogy a nők általánosságban jobban néznek ki mint a férfiak.

Miért néznénk ki jobban? A smink mondjuk nagy segítség, de igenis van olyan nő aki nem kell senkinek, pl. mert kövér, ragyás, zsíros hajú, görbehátú, igénytelen tudjátok... És vannak nagyon csúnya nők, a gyárilag csúnya nők akiken szinte semmi se tud segíteni.

Miért gondoljátok, hogy minden nő találhat magának férfit?

2016. jan. 30. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem kicsit sem könnyebb.
2016. jan. 30. 01:43
 2/78 anonim ***** válasza:
20%

Csak figyelj, hogy mennyi privátot fogsz kapni, és utána már megérted.

De ha mégsem, akkor írd ki a kérdést férfiként is, és hasonlítsd össze a privátok, válaszok számát.

2016. jan. 30. 01:47
 3/78 anonim ***** válasza:
90%

Ja, nagyon könnyű lesz attól nekem, hogy az egyik 100 ezerért akar anált meg gyrost enni a pinámból, a másik nem ír vissza, mert nem vagyok elég iskolázott, a harmadik síránkozik miért egy negyedikért vagyok oda, mert hát a nők ilyen hülyék.

Persze, kanosan írogatnak fűnek fának, de az ember lánya a hajára kenheti az ilyen írogatást.

2016. jan. 30. 02:00
 4/78 Noblesse Oblige ***** válasza:
81%

Én lehet férfiként sokkal sikeresebb lettem volna a nőknél... itt gyk-n is annyi privátot kapok lányoktól, egy-egy hozzászólás után. Sok kérdés már elve olyan, hogy vagy látszik, hogy a nők felszedésére megy, vagy a nők alázására. (szexualitás kategória pl)És amikor én egy viszonylag objektív választ írok, senkit nem anyázva, akkor jönnek a női megkeresések.

Szóval itt gyk-n ugyanúgy keresgélnek a lányok is, csak hát nem épp imponáló, ha épp a sárga földig hordják le a nemet, vagy kínosan kiéhezett levelekkel bombázzák őket.

2016. jan. 30. 02:32
 5/78 anonim ***** válasza:
7%
Mert náluk van az összes pina!
2016. jan. 30. 04:46
 6/78 anonim ***** válasza:
29%

A férfiak közel sem tartanak annyi nőt csúnyának mint fordítva.

Ezt már többször bizonyították és úgy érzem, ha a nők magukba néznek és elgondolkodnak azon, 100 random, korukbeli férfiból mennyi jön be nekik akkor megértik majd.

Ergo, alapból jobb lehetőséggel indulnak, ha párválasztásról (de leginkább szexről) van szó. Továbbá, jobban kímélve vannak és könnyebb munkákat végeznek. Plusz a férfiak kanosságát kihasználva nagyon könnyen tudnak nagyon sok pénzhez jutni, ha feladják erkölcseiket.

2016. jan. 30. 06:28
 7/78 anonim ***** válasza:
25%
Írta itt az egyik kérdésnél egy nő, hogy beregisztrált társkeresőre és több mint 50 levelet kapott egy nap alatt. Én férfiként beregisztráltam, küldtem értelmes leveleket ismerkedési szándékkal és még válaszra se méltattak. Még annyit se írtak, hogy nem, vagy hogy húzzak a francba.
2016. jan. 30. 07:19
 8/78 anonim ***** válasza:
85%
Egy férfi a saját oldaláról látja a dolgokat, nem tudja, milyen a másik oldalon lenni, de leginkább azok a pasik mondanak ilyeneket, akiknek nem jön össze semmi, vagy nem is társat keresnek, csak szexpartnert, és sorra kapják a lekoptatásokat. Társat keresni, tartós kapcsolatra, olyat, aki hozzánk illő, akivel kölcsönösen jó együtt, és akár egész életünkre szólhat, egyik nemnek sem könnyű általánosságban véve, és ha valaki nem piszok nagy mázlista, hogy fiatalon egyből találkoznak, akár férfi, akár nő, megküzd a társkereséssel.
2016. jan. 30. 07:27
 9/78 anonim ***** válasza:
66%
Szexpartnerkeresés megy könnyebben.
2016. jan. 30. 07:37
 10/78 anonim ***** válasza:
89%
Egyesek a TÁRSkeresést összemossák a SZEXPARTNERkereséssel, pedig a kettő nagyon nem ugyanaz. Aztán megsértődnek, ha én nem megyek bele szexkapcsolatba.
2016. jan. 30. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!