Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted miért könnyebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért könnyebb a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokszor elhangzik itt, hogy a nők előnyben vannak ha társkeresésről van szó. Meg hogy a nők általánosságban jobban néznek ki mint a férfiak.

Miért néznénk ki jobban? A smink mondjuk nagy segítség, de igenis van olyan nő aki nem kell senkinek, pl. mert kövér, ragyás, zsíros hajú, görbehátú, igénytelen tudjátok... És vannak nagyon csúnya nők, a gyárilag csúnya nők akiken szinte semmi se tud segíteni.

Miért gondoljátok, hogy minden nő találhat magának férfit?

2016. jan. 30. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
27%

"Tanulság= minden pasi több vasat tart a tűzben"

Amikor társkeresőztem és végre összejött a randi, kiderült, hogy a kedves hölgy minden nap mással találkozik. Akkor kire is jellemző inkább, hogy több vasat tart a tűzben? Ki is van előnyben?

2016. jan. 31. 12:36
 72/78 anonim ***** válasza:
61%
Na igen, a nők is mindig több vasat tartanak a tűzben. Nekik szabad, a férfiaknak nem.
2016. jan. 31. 13:10
 73/78 Költőnő? ***** válasza:
76%
Társkeresőn sztem ez teljesen normális h az ember több potenciális jelölttel ismerkedik eleinte és úgy csökken a szám, ahogy a kapcsolatok mélyülnek. Eleinte senki nem tudhatja még, hogy ami ígéretes ismerkedésnek indul; abból mi lesz. Az a baj h sokan ezt véresen komolyan veszik v épp ellenkezőleg; semennyire sem.
2016. jan. 31. 14:10
 74/78 anonim ***** válasza:
56%

"nekik szabad a férfiaknak nem"

kérlek másold már be hol írtam ilyet?? sehol. bírom az ilyen értelmes vitázókat, akik érvelni nem tudnak ezért random baromságot vágnak az ember fejéhez ami állítólag ő mondott...-.-

épp erről van szó. mivel az ember ilyenkor még nyitott, így 1-1 csevegés még az ég világon semmit nem jelent. visszatérve tehát az elmés kis tesztedre, nem értél el semmi egetrengetőt.

az meg végképp nonszensz ha te találkoztál egy ilyen nővel aki napi szinten randizott mással, akkor tuti mindenki ezt teszi. általánosít általánosítás hátán.

2016. jan. 31. 14:18
 75/78 anonim ***** válasza:
28%

Uraim, még mindig kínlódtok?

Kérdező kiírtad a kérdést fordítva is? Igazam lett? #2es voltam.

Egy nővel vitázni, olyan mint a galambbal sakkozni. (Ha nem érted, akkor keress rá).

2016. jan. 31. 15:56
 76/78 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem #72-es válaszoló erre gondolt: "Tanulság= minden pasi több vasat tart a tűzben" , ami egyfelől úgy hangzik, mintha a nők nem ugyanezt csinálnák, másfelől pedig tényleg van egy olyan hangzása neki, mintha a kedves hozzászóló ezt kikérné magának, hogy több nővel is ismerkednek a férfiak.

Bár igaz, hogy ilyen konkrétan sehol nincs leírva, csak elgondolodtató, hogy miért írta ezt.

"találkoztál egy ilyen nővel" - oh bocsánat, nem csak egy ilyen nővel találkoztam, hanem sokkal :D

Egyébként pedig a "Tanulság= minden pasi több vasat tart a tűzben" - ez mi, ha nem általánosítás?

"Egy nővel vitázni, olyan mint a galambbal sakkozni."

Na, ebben azért van valami, noha nem minden nőre igaz, de 10-ből 8-ra igen.

2016. jan. 31. 16:34
 77/78 anonim ***** válasza:
84%

Megmondom őszintén nem szenvedtem végig az összes választ, úgy is mindig ugyanaz a cicaharc alakul ki a két nem között.

Elsőként megjegyezném, hogy páran komolyan gondolkozzanak el a pszichoterápián, nem csak azért mert szerintem nem túl egészséges itt élni az életet, illetve 1-2 embernek eléggé irreális kép él a fejében, amiből erőszakkal se engednének, de komolyan lehet segítene a terápia a társkeresési problémákon.

Amúgy:

- Nem csak párkapcsolatból áll vagy állhat az élet...

- Akkor leírom a tutit, mindkét nemből sokszor könnyebb dolga van a szépeknek. Ez nem női tulajdonság, hanem egy univerzális igazság. Előbb fogadják örökbe a szép babákat és kutyákat, mint mondjuk azokat, amelyeknek nincsenek gondozva, genetikai torzulással születtek, és általában előbb kelnek el a szép emberek. Igazságtalan és csúnya? Igen. Most ilyenkor lehet úgy dönteni, hogy tönkreteszed magad ebben a gondolatban, vagy túllépsz ezen, és kesergés helyett tényleg arra koncentrálsz, hogy azzal dolgozol, amid van. Ha valaki az első mellett dönt, arról viszont nem mindenki más tehet.

- Sokkoló vagy sem, mindenki válogat, mondom MINDENKI. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik, mert biztos mindenki találkozott olyannal, aki alapból kiment a képből, mert olyan buta volt, olyan idegesítő, annyira nem illettetek össze vagy mert az illetőnek hiányzott a fél fogsora. Biztos mindenkinek beugrott most valaki, szóval ne is tépjük ezt tovább. Ezt tetőzi az internetes társkeresés, pláne az ilyen Tinder félék, ahol az ember kép alapján dönt, ha valakit ez ennyire zavar azt javaslom, hogy inkább szólítson le csajokat az utcán, mert az urban legend ellenére ez nem történik meg minden percben a lányokkal. Egyébként internetes társkeresésénél a férfiak legnagyobb félelme, hogy nem olyan lesz a csaj, mint a képen, a nőknél az, hogy esetleg egy sorozatgyilkossal találkoznak. Azért van különbség... Ennek is be lehet tudni azért a nagyobb szelekciót.

- Amúgy csak megjegyzem, hogy a nők se olyan hülyék, hogy ne szagolják ki, ha valaki kb a linóleumot többre tartja, mint a nőket, akik a világ összes problémájának a forrásai, mert nem adnak szexet.

- Egyébként mindkét nemmel szemben van ugyanannyi elvárás, csak mások. Nyilván én se látok bele annyira a férfi lelkivilágba, életbe, hogy mindennel tájékozott legyek, de legalább nem vagyok olyan korlátolt, hogy olyan hülyeségeket kijelentsek, hogy az egyik nemnek könnyebb, mint a másiknak.

2016. jan. 31. 23:08
 78/78 anonim ***** válasza:
14%

Annyira imádom, amikor valaki úgy osztja az észt, hogy nem olvassa el a dolgokat. Gondolom egy könyvről/filmről is úgy mondasz véleményt, hogy csak a felét olvastad/láttad...

Igaz, hogy nem csak párkapcsolatból áll az élet, viszont a kérdés a társkeresésre vonatkozott, ha nem vetted volna észre.

Írtál okos dolgokat, de az, hogy terápiára küldenéd azokat, akik egy kicsit túlzásba viszik itt a dolgokat (általában elkeseredettségükben), na már ne is haragudj, de ez nálam totál kiverte a biztosítékot.

Ezeknek az embereknek egy kis önbizalom kellene, hogy ne adják fel, erre te terápiára küldenéd őket. Na, gratula, büszke lehetsz magadra.

Amúgy meg az élet minden területén érvényes, hogy az egyik nemnek könnyebb, mint a másiknak, így a társkeresésnél is. Míg egy huszas éveiben járó nő nagyon kelendő, ez 30 felett megváltozik.

Ezt a nem olyan lesz a csaj a képen, meg a sorozatgyilkos maszlagot is nem tudom honnan szedted. De biztosan én vagyok korlátolt és nem tudom felfogni a te végtelen tudásodat.

2016. febr. 1. 01:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!