Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted miért könnyebb a nőknek?
Sokszor elhangzik itt, hogy a nők előnyben vannak ha társkeresésről van szó. Meg hogy a nők általánosságban jobban néznek ki mint a férfiak.
Miért néznénk ki jobban? A smink mondjuk nagy segítség, de igenis van olyan nő aki nem kell senkinek, pl. mert kövér, ragyás, zsíros hajú, görbehátú, igénytelen tudjátok... És vannak nagyon csúnya nők, a gyárilag csúnya nők akiken szinte semmi se tud segíteni.
Miért gondoljátok, hogy minden nő találhat magának férfit?
Utolsó te tök hülye vagy :D :D
Ezt a naponta 50szer szólítanak le valakit dumát mikor unjátok már meg. Senki nem szólongat le csajokat tömegével az utcán. Menj már végig Budapest valamelyik forgalmas utcáján és figyeld a leszólított lányok számát. Ha nekem nem hiszel majd magadnak. Bár amilyen korlátolt vagy neked ebből is az fog lejönni hogy de :D
Továbbá ez a rinyálás is teljesen megalapozatlan, hogy attól, mert rátok sokan nyomulnak, ti nem vagytok beljebb, mert "bénák, csúnyák, lúzerek". Itt jegyezném meg, hogy egy bénácskább fiúból is tudnátok pár hét alatt álomlovagot csinálni lazán, mivel az ilyen férfiak nagy részét kivirágoztatná a szeretetetek, de mint látjuk, ehhez már nagyon nem fűlik a fogatok, mert ugye ez már energiabefektetés a részetekről, azt meg nem, mert ti vagytok a nők, akiknek csak az a dolguk, hogy válogassanak.
A lényeg, hogy de, egyszerűbb így a hosszútávú kapcsolat találása is, már csak matematikai szempontból is. Vegyünk egy átlagosan szép nőt, akinek van havonta 20 udvarlója, akik el tudnának vele képzelni kapcsolatot. Egy átlagos férfi kb. élete végéig csajozhat, még akkor se biztos, hogy 20 nő azt mondja neki, hogy "jó, próbáljuk meg, mert kedves srác vagy". Ne mondja nekem senki, hogy az első esetben nem nagyobb a valószínűsége annak, hogy az alanynak jó párkapcsolata legyen.
Oké, én is felszállok a partivonatra!
"egy bénácskább fiúból is tudnátok pár hét alatt álomlovagot csinálni lazán, mivel az ilyen férfiak nagy részét kivirágoztatná a szeretetetek" hmmmm, oké, és hány olyan kérdés van ahol a fiú azért sír mert a csajának vannak elvárásai, vagy épp a lány ír ki kérdést, hogy hogy vegye rá a pasit arra hogy bizonyos dolgokban változzon legyen igényesebb? És erre mi az össznépi mantra: aki nem fogad el úgy ahogy vagy, az nem szeret. A szerelemhez nem kell megváltoznod! Paff!
A szerelem boldogabbá tesz, de higiéniát nem ad pluszba, és stílust sem fog. (meg még tudja a halál mit akarnak)
A másik kedvenc sztorim, hogy összehozott az élet, egy olyan fiúcskával aki mondta a saját kis monológját arról, hogy a csajoknak mennyivel jobb, mi bármikor, minden utcasarkon találunk magunknak, bezzeg neki küzdenie kell egy kevés sikerért is. Mivel épp jófej hangulatban voltam, mondtam ok, most tegyünk egy kísérletet, felrakunk téged lányként egy társkereső oldalra. Hónap végére, ha 5 pasit össze tudsz szedni normális, szintén komoly párkapcsolatot akar és el lehetne mellette képzelni egy életet, akkor bizonyított az állításod, és fejet hajtok előtted. Hát hónap végére 1 pasit sikerült összeszedni, de rá pár hétre kiderült, hogy van csaja. (facebook alapján) Igen leveleket kapok, konkrétan a legtöbb vagy behízelgő volt, hogy minél előbb megnyerjen és belemenj bármibe, vagy rögtön egy szexsztorit kaptunk, hogy milyen változatos módon kényeztetne...
Még a randiig is esélytelen volt eljutni.
Szóval én tudom meleg szívvel javasolni, hogy aki szerint annyira könnyű a női oldalnak az tegyen egy hasonló próbát! És ha másért nem is, de arra is nagyon jó, hogy leszűrd, mit ne írj az ismerkedős levélbe, mert ez a nevezetes srác is, volt amikor ráismert arra, hogy a 20. férfitól is ugyanazt olvasni mennyire gáz, akkor elgondolkodott, hogy valóban nem volt nyerő és figyelemfelkeltő a szövege!
A nők imádják úgy interpretálni a társkeresést, mintha az egy kínkeserves folyamat lenne, amin csak vért izzadva lehet átjutni és még akkor se biztos az eredmény. Ez a nők áldozatkomplexusa miatt van, igyekeznek magukat mindig úgy beállítani, mint áldozatokat, akiknek minden olyan nagyon de nagyon nehéz, utána meg várják a sajnálatot meg a vállveregetést, azaz a hőn áhított figyelmet.
Annyiszor leírtam már a párkeresés dinamikáját, természetesen senki nem értette meg és most se fogjátok az hótziher, de egye fene, leírom. Van az aktív és van a passzív fél, általában, de nem mindig, a férfi az aktív és a nő a passzív. Az aktív fél feccöl bele több időt és energiát a munkájába, ergo az ő munkája a nehezebb. Már látom is a lelki szemeim előtt azokat, akik mindjárt megjelennek és elkezdenek panaszkodni arról, hogy kiválasztani a rendes férfiakat mekkora egy hatalmas munka blablabla, közben meg bele se gondolnak, hogy a passzív felet nem véletlenül nevezik passzívnak, az ő egyetlen dolga a válogatás, míg az aktívé minden más, ha pedig valaki az egyetlen feladatát se hajlandó elvégezni és azt is úgy állítja be, mint valami hú de nehéz dolgot, na az már valóban a szánalom lexikoni magyarázatát kimerő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!