Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted miért könnyebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért könnyebb a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokszor elhangzik itt, hogy a nők előnyben vannak ha társkeresésről van szó. Meg hogy a nők általánosságban jobban néznek ki mint a férfiak.

Miért néznénk ki jobban? A smink mondjuk nagy segítség, de igenis van olyan nő aki nem kell senkinek, pl. mert kövér, ragyás, zsíros hajú, görbehátú, igénytelen tudjátok... És vannak nagyon csúnya nők, a gyárilag csúnya nők akiken szinte semmi se tud segíteni.

Miért gondoljátok, hogy minden nő találhat magának férfit?

2016. jan. 30. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
43%

Áááá... ez a másik, erre elfelejtettem kitérni.

Van az közmondás, hogy "egy fecske nem csinál nyarat". Remélem azért vagyunk annyira okosak, hogy nem kell megmagyaráznom mit jelent, na már most, attól, hogy van pár darab aktív nő, vagy passzív férfi, a szabály még szabály marad, mert az általános felállást tekintve egy elenyésző kivétel nem változtat a világon semmit. Az meg, hogy mit jelent a nőknek meg a férfiaknak a kezdeményezés fogalma egy külön misét megér, legyen annyi elég, hogy, amit a nők kezdeményezésnek neveznek annak kb. annyi köze van a kezdeményezéshez, a csülökpörkölnek a vegánizmushoz.

2016. jan. 30. 12:16
 32/78 Költőnő? ***** válasza:
95%

Csak súgok, hogy ideális esetben ha normális EMBEREKRŐL van szó, akkor célszerű ha mkét oldal ugyanannyi kraftot feccöl bele, mert így lesz gördülékeny. És lássuk be, hogy egy kapcsolat is úgy lehet egyenlő, ha a felek abban is egyenlő arányban tesznek bele.

Én férfiként biztos nem akarnék kapcsolatba kerülni egy olyan nővel, aki már az ismerkedési szakaszban is ennyire passzív. Volt már h pasi iránt ezért vesztettem el az érdeklődést.

2016. jan. 30. 12:18
 33/78 anonim ***** válasza:
31%

"Helló, 155cm alatt már nincs is nő?..."

De van, de nekik se kell 175-180 cm alatti férfi.

2016. jan. 30. 12:22
 34/78 anonim ***** válasza:
47%
# 33 Időpont ma 12:22 - Akkor szabtam határt, miután az összes általad említett alatti magasságú pasitól azt kaptam, hogy alacsonynak tartanak magukhoz. De érdekes, a magasabbakat nem zavarta, szóval meghúztam a határt, és nem érdekel azóta, ha nyafognak, hogy de hát, lehet reklamálni azoknál, akik ezzel utasítottak el...
2016. jan. 30. 12:27
 35/78 anonim ***** válasza:
71%

Kipróbáltam én is, mint aminek már sok férfi is nekifutott, miután a fejükhöz vágták a jól ismert "ha a nők helyében lennél, biztos visszavennél az arcodból", szóval regisztráltam egy társkeresőre nőként. A bemutatkozó szövegemet rövidre fogtam, annyit írtam csak, hogy 24 éves vagyok és, hogy értelmes, lehetőleg helybeli (Szolnok( férfiak jelentkezését várom, aztán egy random szép csaj képét kirakva vártam. Délelőtt regisztráltam, estére már volt 9 levelem, 2 kivételével mindegyik teljesen korrekt volt, amikre mind válaszoltam is, mindez kb. 10 percet igényelt. Másnap reggelre jött 4 új, abból egy volt normális, arra válaszoltam szintén, délutánra kettő értelmes jött, azokra dettó válaszoltam, nem kétszavas szarokkal, hanem tagolt, nem túlbonyolított szöveggel, mindegyikre egyedit. A 3. napra már vagy egy tucat teljesen normális és kommunikatív férfivel beszélgettem folyamatosan, az idő mítoszt, miszerint rettentően sokáig tart mindegyikre válaszolni sikeresen megdöntöttem, mert egy-egy üzenet leírása max. 2 percbe tellett, a 4. nap elején küldtem egy körlevelet, amiben bevallottam, hogy férfi vagyok és csak kíváncsi voltam hogyan beszélnek a nőkkel a férfiak, megköszöntem nekik, hogy megmentették a férfiak becsületét és töröltem a profilomat.

Szóval a legenda, miszerint a társkeresőzés a nőknek egy kimerítő és fájdalmas folyamat...

[link]

2016. jan. 30. 12:32
 36/78 anonim ***** válasza:
55%
Meg tudom erősíteni, amit az előző írt. Én is csináltam hasonló kísérletet, bár én nem folytattam sokáig, és nem is válaszoltam senkinek. 24 óra alatt 10-en írtak, ebből 1-nek a leveléből, 1-nek a profiljából derült ki, hogy csak szexre hajt, a többi 8 viszont teljesen normális volt. Persze gondolom ti nők mindet kirostáltátok volna külső alapján, de ez már más kérdés.
2016. jan. 30. 12:41
 37/78 Költőnő? ***** válasza:
51%
az értelmes hsz-eket felpontoztam. Az unalmas ctrl c ctrl v hszeiteket inkább nem kommentálnám.
2016. jan. 30. 12:57
 38/78 anonim ***** válasza:
25%

"hmmmm, oké, és hány olyan kérdés van ahol a fiú azért sír mert a csajának vannak elvárásai, vagy épp a lány ír ki kérdést, hogy hogy vegye rá a pasit arra hogy bizonyos dolgokban változzon legyen igényesebb? És erre mi az össznépi mantra: aki nem fogad el úgy ahogy vagy, az nem szeret. A szerelemhez nem kell megváltoznod! Paff!

A szerelem boldogabbá tesz, de higiéniát nem ad pluszba, és stílust sem fog. (meg még tudja a halál mit akarnak) "

Megint a szokásos gagyi mentegető szöveg, de ám legyen, válaszolok.

Aki eljut egy bizonyos értelmi szintre (ez sajnos sok embernél egy komplett életen át nem történik meg, legyen férfi vagy nő...), az belátja, hogy befektetett munka nélkül nincs siker. Nem az igénytelen, büdös józsikákról van szó, akiknek 70 az iq-ja és hétvégente a disznókkal dagonyáznak. Szerintem egy kapcsolatban az az alap, hogy mindkét fél fejlődik azért, hogy kevesebb kompromisszumot kelljen kötni és egyébként is, az ember saját maga miatt fejleszti magát elsősorban. Ez a "fogadj el olyan szarnak amilyen vagyok" felfogás szörnyen gyerekes, épp ezért véleményem szerint nem túl elterjedt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az alapvető tulajdonságait az ember teljesen meg tudja változtatni, ez megint egy más kérdés, de ezt nem is kéne elvárni egy kapcsolatban.

A fiú, akiről beszéltél meg gondolom szintén nem egy agysebész volt. Előttem is írták már ennek a kísérletnek az eredményéről, de 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy ha felregisztrálnék társkeresőre egy természetesen szép (de nem bombázó!) lány képeivel, illetve az én fogalmazási képességeimmel, 1 hónap alatt annyi normális férfit szállítanék neked, amennyit szeretnél. Míg ugyanezt a saját képeimmel (nincs 3 lábam meg 4 fülem, de enyhén szólva nem én vagyok a sármkirály) megtéve a világ összes csillagát lehozhatnám szavak formájában a nőknek, egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi csaj venné egyáltalán a fáradtságot, hogy egy másfél soros válasszal reagáljon rám (erre meg köthetjük az aktív-passzív szerepeket...a férfi szórakoztassa a nőt, írjon novellát, utóbbi meg 4 szóval lerendezi minden alkalommal, majd mikor megunta, nem válaszol többet). Feel the difference.

2016. jan. 30. 13:09
 39/78 Noblesse Oblige ***** válasza:
76%

Én a társkeresősöket felpontoztam. Ők legalább tényleg tettek egy lépést a megértés felé, és ez olyan ami díjazást érdemel.

Főleg a Mythbusteres srác! ˘Love˘

Nekem anyám és a legjobb barátnőm társkeresőzött. Anyám (40-es korosztály) pl. sok olyan volt, ahol a férfi vagy egzisztenciát kereset (igen már a fiúknál is van ilyen), illetve a suttyomban nős pasik. Kedves, intelligens, udvarias, egy álom.... és pár hét, meg pár randi után, véletlen jön a telefon, hogy hoppá ennek felesége van!

Barátnőmnek meg egy pasi sikerült, aki tényleg normális volt, de tartott kb 2 hétig a dolog, mert hiába volt csak annyi, hogy mindketten rendben voltak, attól még nem biztos, hogy összepasszolnak az emberek. A végén a srác is mondta, hogy nincs itt baj, de tényleg nem érez semmit, olyan mintha haverok lennének. És azok is maradtak a végén. Viszont barátnőmnek én voltam az SOS szolgálat. Ha elment randira, akkor ha valami gebasz volt, akkor én hívtam és léptettem le. Istenem... régi szép idők! Voltak necces helyzetek. Pl mikor randin egy bmw-s kétajtós szekrény jelent meg... hát féltünk is rendesen. Meg amikor a profil képén a srác volt 60 kiló, és fénykép tényleg róla készült, de 2 éve, és a jelenben meg volt 120. (ami önmagában még nem gáz, de a hazugsága már az) Életem legmeghökkentőbb történetei ezekből a félresikerült randikból van!

2016. jan. 30. 13:10
 40/78 anonim ***** válasza:
75%

A hangsúly azon van hogy random szép nők fotóit használtad :) Miért nem átlagos lányokét, akik nem dobták ki a képen mindenüket és nem ilyen hibátlanbőrű cicamicák? Azzal ez erővel én is regelek mindjárt random jópasik képével és majd jöhetek is vissza 10 perc múlva hogy érkezett egy halom jelölésem vagy levelem.

Amúgy még így is tévedésben vagy. Én egyedülállóként voltam fent ilyen oldalakon. Normális szolid kép, csak hogy tuti ne vonzzam be a hülyéket(bár így sem jött össze), én is kaptam leveleket, sőőt kapaszkodj meg válaszoltam és aki olyan volt, azzal el is kezdtem csevegni. Csak aztán rendre azt tapasztaltam minden összhang ellenére pár nap után le lettem törölve, vagy csak nem írt már vissza az illető. Tanulság= minden pasi több vasat tart a tűzben, azért mert valaki visszaírt neked a próbádban ne hidd már hogy nem dobott volna ha akad a horogra egy jobb...Vagy te komolyan azt hiszed minden szimpatikus csetelésnek randi és kapcsolat a vége automatikusan??kis naivan te elég hamar örültél...sőt továbbmegyek, minden pasi kedvesen indít, csak aztán ha valaki nem ugrik egyből akkor szintén felejtős mert csak szexre kellene neki a másik és cseszik várni...folytassam még? ne haragudj de kicsit sokat hiszel magadról hogy így 1 nap alatt te azt hiszed megtudtál mindent. Nem egyáltalán nem...

2016. jan. 30. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!