Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted miért könnyebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért könnyebb a nőknek?

Figyelt kérdés

Sokszor elhangzik itt, hogy a nők előnyben vannak ha társkeresésről van szó. Meg hogy a nők általánosságban jobban néznek ki mint a férfiak.

Miért néznénk ki jobban? A smink mondjuk nagy segítség, de igenis van olyan nő aki nem kell senkinek, pl. mert kövér, ragyás, zsíros hajú, görbehátú, igénytelen tudjátok... És vannak nagyon csúnya nők, a gyárilag csúnya nők akiken szinte semmi se tud segíteni.

Miért gondoljátok, hogy minden nő találhat magának férfit?

2016. jan. 30. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
42%
Én direkt egy tök átlagos lány normális, visszafogott képét használtam, és az arcán kívül semmi nem látszott belőle. Így írtak 10-en egy nap alatt. Nyilván egy ribis képre többen írtak volna, és nagyobb arányban lettek volna a dugásra hajtók.
2016. jan. 30. 13:18
 42/78 anonim ***** válasza:
82%
Első nap még a friss regisztráltak elől vannak a keresőben társkeresőkön, azokra mindig ráröppennek. Mondjuk az első pár nap vagy első hét után kezd laposodni a dolog, és ha valaki az első napokban, míg elől volt (ingyenesen...) nem talál olyat, akivel megvan az összhang, utána már csökken a dinamika. Nincs meg a napi több tucat levél, legfeljebb első pár napban. Egy ilyen kísérlet akkor ad valós eredményt, ha valaki tartósan csinálja kb. pár hétig - hónapig. Persze mondjuk más lehet az eredmény egy kis településen és más mondjuk a fővárosban, mást dobhat annak is, aki külföldön él. Pl. Budapesten volt dolgom olyan pasival, akinek már az is probléma volt, hogy kb. egy óra utazás volt köztünk (akkor) a városon belül.
2016. jan. 30. 13:28
 43/78 anonim ***** válasza:
18%

41:

Ismét egy női standard szöveg. Nem, szerintem itt senki nem arra gondolt, hogy "ribis" képet raknánk ki a fiktív társkereső profilunkra. Tovább megyek, a legtöbb férfinek nem az a nő az ideálja, akiről beszélsz, akármennyire is elmormogjátok ezt minden hasonló beszélgetésnél. A 70-80%-unk állva leszpná magát egy aranyos, átlagos kiscsajért. Arról már nem mi tehetünk, hogy akit ti férfiszámba vesztek, azoknak az általad említett nők kellenek, mert megtehetik, minden ujjukra jut 3 nő, akit csak fel kell hívniuk, és már megy is át keféltetni magát.

2016. jan. 30. 13:28
 44/78 anonim ***** válasza:
17%

Most komolyan soroljam fel?

-nem nekik kell kezdeményezni

-mindenhol előre engedik őket

-mindenhol segítenek nekik a férfiak,és kedvesek velük

-csak válogatniuk kell a férfiakból

- ők megtehetik azt,hogy 100-ból 1 férfi tetsszen nekik

-munkahelyen kivételezve vannak a nők,hiszen hivatkozhatnak a női "bajokra" bármikor

-ha férfi a főnök a munkahelyen ahova jelentkezik,hamarabb veszik fel őket

-lehetsz kb. bármilyen kinézetű és viselkedésű,ha egy alap igényesség megvan,már lesz rád 5000 jelentkező

és még sorolhatnám naphosszat...

24/F

2016. jan. 30. 13:32
 45/78 Költőnő? ***** válasza:
77%
mondjuk én nem értem, miért a társkeresőkből kell kiindulni... Mindent kivesz egy ismerkedésből, amiért ismerkedni jó. Az egy nettó húspiac, mkét oldalról. Voltam fenn egy darabig, másodjára adtam neki esélyt és másodjára untam meg, sztem végleg.
2016. jan. 30. 13:33
 46/78 anonim ***** válasza:
2016. jan. 30. 13:38
 47/78 anonim ***** válasza:
27%
juci elmegy dolgozni átlagos lány sok férfi van a munkahelyén jóska pista géza el hívja randira csak ki kell választani kivel megy el ennyi! ja és neki 1 randi 1 forintba se kerül mert a férfinak illik fizetni... ez csak 1 példa volt a 10000 ből......
2016. jan. 30. 13:39
 48/78 anonim ***** válasza:
78%

Amiért könnyebb a férfiaknak:

- Ahhoz mennek oda, akihez akarnak, nem kell válogatniuk az a pár közül aki odajön hozzájuk

- Nem szenvednek havonta amiatt hogy rohadtul fáj a hasuk, és nem kell tettetniük így a külvilág felé hogy milyen szuperül vannak

- Nem társadalmi elvárás hogy jól nézzenek ki

- Nyáron nem kell naponta az egész testüket leborotválniuk, hogy ne nevezzék őket chewbaccának

- Nem baj, ha rosszul vezetnek, nem kapják meg azt, hogy "a nők nem tudnak parkolni/vezetni stb, mert csak nők"

- Ugyanabban a munkakörben nagyobb a fizetésük

- Ha lefekszenek egy nővel és az véletlenül teherbe esik, lelkifurdalás nélkül továbbállnak és "szórják tovább a magjaikat" a gyerekkel mit sem törődve

- Sokkal több szakma közül választhatnak (pl kőműves, lakatos, autószerelő és még sorolhatnám)

- Nem kell havonta költeniük tamponra, betétre és párhavonta melltartóra (aminél ha 2000-3000 Ft az már jó ár)

- Csak dicsőség nekik, ha minél több lánnyal lefekszenek, ellenben egy lány már ribizli ha ugyanezt meg meri tenni

- Ha kövérek de jó a kiállásuk és a dumájuk könnyebben találnak párt, mint az ugyanilyen nők

Satöbbi satöbbi.

Fölösleges ezen vitatkozni, van, amiben a férfiaknak és van, amiben a nőknek könnyebb. Mindenki azt az oldalt látja, amelyiket akarja látni...

2016. jan. 30. 14:17
 49/78 A kérdező kommentje:
Ha a nők tényleg válogatnak, akkor miért ne lehetne az a normális? Miért az a jó, ha valaki bárkivel beéri? Nem értem. Ez a természetben is így működik, az erősebb fog szaporodni.
2016. jan. 30. 14:26
 50/78 anonim ***** válasza:
40%

Nem akartam beleszólni, mert szerintem mindkét nemnek nehéz, persze más dolgok miatt. De ekkora ökörséget még nem olvastam:

"Amiért könnyebb a férfiaknak:

- Ahhoz mennek oda, akihez akarnak, nem kell válogatniuk az a pár közül aki odajön hozzájuk "

A nők is bárkihez odamehetnek. Szabad országban élsz.

"- Nem szenvednek havonta amiatt hogy rohadtul fáj a hasuk, és nem kell tettetniük így a külvilág felé hogy milyen szuperül vannak"

Nem minden nő szenved, a férfiaknak is vannak problémáik. Nem véletlenül élnek a nők átlagosan 10 évvel tovább. A munkahelyi és a kapcsolati stressz is főként a férfiakat érinti. Ráadásul tudományos tény, hogy a férfiaknak is ingadozik ciklikusan a hormonháztartásuk.

"- Nem társadalmi elvárás hogy jól nézzenek ki"

Nem, ahogy a nőknél sem. Elvárás, hogy valamit tudjon nyújtani, ami érdekli az ellenkező nemet. Ez lehet egzisztencia, pénz, jó munka, lila haj, akármi.

"- Nyáron nem kell naponta az egész testüket leborotválniuk, hogy ne nevezzék őket chewbaccának"

Ha neked naponta le kell borotválni az egész tested, menj el egy orvoshoz.

"- Nem baj, ha rosszul vezetnek, nem kapják meg azt, hogy "a nők nem tudnak parkolni/vezetni stb, mert csak nők"

Ha nem tudnak megjegyezni valamit, akkor "férfiak". Ha nem értik meg a barátnők agyatlan hiszti rohamát, akkor "bunkó férfiak".

"- Ugyanabban a munkakörben nagyobb a fizetésük"

50 éve esetleg. Nem tudom feltűnt-e, hogy a félelem a nemi alapon történő diszkrimináció miatt, kb előnyben vannak. Ráadásul 3 évre eltűnhet "gyerekem van" címszó alatt. Na az igazán nagy érvágás egy munkáltatónak.

"- Ha lefekszenek egy nővel és az véletlenül teherbe esik, lelkifurdalás nélkül továbbállnak és "szórják tovább a magjaikat" a gyerekkel mit sem törődve"

Ha nem fizet, lehet kötelezni rá jogi úton. Ha nem ismeri el, még a DNS vizsgálatot is fizetheti. Persze, ha ő az apa egyáltalán.

"- Sokkal több szakma közül választhatnak (pl kőműves, lakatos, autószerelő és még sorolhatnám) "

Nők is lehetnek kőművesek. Más dolog, hogy nem akarnak. Bányász is lehetne.

"- Nem kell havonta költeniük tamponra, betétre és párhavonta melltartóra (aminél ha 2000-3000 Ft az már jó ár)"

Bugyit vagy esetleg a kenyeret nem akarod felszámolni? Férfiak sem ingyen kapják az alsógatyát. Ráadásul ugye az egyenjogúságban azért élnek még az ilyen dolgok, mint az "illik a férfinak fizetni".

"- Csak dicsőség nekik, ha minél több lánnyal lefekszenek, ellenben egy lány már ribizli ha ugyanezt meg meri tenni"

A sok partner senkinél nem előny. Max az idiótáknál, de ez a kör nyilán létezik nőknél is.

"- Ha kövérek de jó a kiállásuk és a dumájuk könnyebben találnak párt, mint az ugyanilyen nők "

Ez megint hülyeség. Mindenkinek van egy típus, aki tetszik.

2016. jan. 30. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!