Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli adót is a csúnya pasik szívnák meg majd leginkább?
2016. jan. 9. 16:47
1/26 anonim válasza:
nem elég bajunk van hogy nem vagyunk alfahímek még fizessünk is gratulálok a kormánynak......
2/26 anonim válasza:
És, hogy ellenőrizné, hogy szingli e a delikvens, vagy sem? XD
3/26 anonim válasza:
Látod, minden a külsőm múlik, a csúnyák eltartják majd az adójukból a szebbeket.
4/26 A kérdező kommentje:
2. nem házas! nincs bejegyzett élettársi kapcsolatban
2016. jan. 9. 16:53
5/26 anonim válasza:
Ha ezt a marhaságot bevezetik, miközben azzal nem törődnek, hogy a kisebbség nyomorba és segélyre vállalja gyerekek tucatjait úgy, hogy nem dolgoznak, akkor inkább megfizetem, amíg nem lesz egy olyan ember az életemben, akivel komolyan lehet hosszú távon családot tervezni, és kölcsönösen együtt akarunk lenni, de nem kötök látszatházasságot és nem nevelek emiatt boldogtalan gyerekeket, akikből majd boldogtalan felnőttek lesznek.
6/26 MolotovPunk válasza:
Ez a Kdnp torz agyszüleménye lett volna,de úgy tudom,hogy nem lesz ebből a dologból semmi...Alapból baromságnak tartom.
Mondjuk a kdnp is egy vicc.
7/26 anonim válasza:
Bevállalom, leszarom, mi az nekem. Hadd nyúzzanak le rólam még egy réteg irhát, kibírom én.
8/26 anonim válasza:
Ez alapvetően a személyi szabadság megsértése. senkinek semmi joga beleszólni, hogy legyen-e valakim, vagy sem, meg hány gyerek.. Nevetséges.
9/26 Kenzo Tenma válasza:
Azért ezt nem kéne ám beszopni és itt siránkozni. XD
10/26 anonim válasza:
Viccnek jó. Egyébként van benn valami logika, de ez így eléggé morbid és durva. Az ilyenfajta büntetésekkel nem lehet gyerekvállalásra ösztönözni senkit. Ez a dolog elsősorban NEM a pénzen múlik! Csak a tisztelt kormány és az ország nagy része erre még nem jött rá. Egészséges mentalitás és értékrend szükséges ezekhez, ami sajnos a magyar társadalomból kiveszett, hozzáteszem nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!