Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lettek a normális, csinos szingli lányok?
Figyelt kérdés
Eggyel sem lehet összeakadni sehol, ha mégis akkor annyira visszahúzódó, hogy inkább nem válaszol később egy üzenetre sem, egy meghívásra sem! Léteztek még? Írjatok kort is ha kérhetem, valamint azt hogy mi az oka a fennt emlitetteknek!2015. nov. 19. 20:31
1/12 anonim válasza:
szia! azok régen elkeltek a piacon
2/12 anonim válasza:
Van rengeteg. Egy csomó barátnőm ilyen. Az egy dolog, hogy a TE KÖRNYEZETEDBEN nem találsz ilyen lányokat.
4/12 anonim válasza:
Én arra jöttem rá, hogy a "normális" lányok otthon ülnek, mivel nem igazán tudnak sehova járni, mert buliba nem járnak, más meg nem nagyon van. Max mozi meg vásárolni a barátnőkkel néha, esetleg átmenni a barátnőhöz, stb.. éppen ezért szinte minimális az esélye, hogy találkozzunk (mivel én sem járok bulihelyekre). Lehet, hogy a szomszéd utcában lakik három és mindegyik arról álmodozik, hogy találjon egy olyan fiút mint én vagy a kérdező vagy hasonló... de mivel azt sem tudjuk egymásról, hogy a másik létezik, így ez eléggé veszett ügy. Sajnos nem vagyok olyan, hogy csak úgy leszólítsak bárkit is az utcán, nagyon-nagyon ritkán. Viszont sok esetben nem írnak vissza ők sem, ez is egy negatív tényező lehet. Még nem találtam rá megoldást...
5/12 anonim válasza:
a normális, szingli lányok érdeklődésére számítasz ezzel (ilyen kezdéssel kizárt),
a nőgyűlölő féfiakéra (mindent bele!)
vagy a férfiakéra, akik találtak ilyen nőt (egyszeri alkalom volt, nem tenyészetből szerezték a szerelmüket, nincs tuti lelőhely)?
6/12 A kérdező kommentje:
Én leszólítok bárkit aki megtetszik...de utána...beszélgetünk egy ideig, vagy tali s aztán semmi...jönnek a szövegek hogy meggondolom; találkozunk még persze; stb stb....
2015. nov. 19. 21:03
7/12 A kérdező kommentje:
Igen konkrétan várom az érdeklődőket hiszen sose tudni.
2015. nov. 19. 21:05
9/12 anonim válasza:
Oda ahova a normális férfiak. Sajna.
10/12 anonim válasza:
Nem járok sehová,csak vásárolni, edzeni és bemegyek dolgozni. Viszont nekem azért nincsen pasim,mert időm sincs rá. Volt,de pont a munkahelyem miatt hagyott el,mert túl sokat ültem a székemben sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!