Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek ilyen szingli lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen szingli lányok?

Figyelt kérdés
Akiket érdekelnek ilyen témák, hogy politika, történelem, biológia, evolúció, fizika, csillagászat, pszichológia, zeneelmélet, hangszeren zenélés, szépirodalom, művészetek?

2018. dec. 14. 12:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Miért kéne idő ahhoz, hogy kiderüljön, hogy valaki jártas-e úgy általánosságban a dolgokban? A politikát eleve nagy ívben kerülik az emberek. Ez nagyon hamar ki szokott derülni, valahogy senkit nem érdekel, hogy mi történik körülötte. Történelmet őszintén én sem kedvelem. Biológia/Evolúció, kérlek. Az oldal reprezentatív minta lehetne a hiányos oktatásra e két területen. Az emberek felelősségteljesen nem képesek szexelni. Csillagászat is inkább valami férfi privilégium. A pszichológiáról mindenki szájhagyomány útján táplálkozik tévesen természetesen, zeneelmélet sincs már. Szépirodalom kimerül a hülye regényekben és kész.

Egyszerűen nincs már ezekre igénye jóformán a többségnek. Hogy ne derülne ki pár perc alatt, hogy valakinek fogalma van-e mondjuk az aktuálpolitika helyzetről. Ismeri-e Darwint, vagy egy Für Elise hallatán nem fogja el a teljes tanácstalanság, ha megkérdik, hogy ki is komponálta. S most a legalapvetőbb dolgokat mondtam, de már ez sem várható el.

2018. dec. 14. 12:53
 12/28 A kérdező kommentje:
11-es, teljesen egyetértek. Szerintem is le lehet pár perc alatt szűrni ezeket a dolgokat. És sajnos én is úgy látom, hogy igazad van. A mai lányok már csak cicázni jók.
2018. dec. 14. 12:56
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
Most ezzel nem fogod a művelt nőket vonzani, hogy általánosítgatsz. "mai nők csak cicázni jók", ezzel lehet őket elüldözni.
2018. dec. 14. 12:59
 14/28 A kérdező kommentje:
13-as: nem nagyon érdekel kit vonzok meg kit nem. Amúgy a cicák is jók :D Másrészt meg a művelt nőkkel is lehet cicázni, nem csak sakkozni keresek nőt :D
2018. dec. 14. 13:09
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
Mikor szingli voltam igen! Ezekbe a témákban szerettem belemenni, “vitázni” eszmét cserélni.. stb aminek akarod hívni.. Vannak igen. Hogyne lennének. Nem mindegy milyen körökben mozogsz..
2018. dec. 14. 13:10
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha a cicák is jók, akkor nem értem a problémád.
2018. dec. 14. 13:14
 17/28 A kérdező kommentje:
16: jelenleg nem nagyon mozgok a melóhelyen kívül, ezért gondoltam Tinderezek egy kicsit. De pár hét alatt kb az volt az eredmény, hogy örültem ha 10 nőből 1 egyáltalán értelmes magyar mondatokat tudott írni központozással.
2018. dec. 14. 13:15
 18/28 A kérdező kommentje:
16: a cicákat hamar megunja az ember.
2018. dec. 14. 13:16
 19/28 AliceGamer ***** válasza:
Igen vannak
2018. dec. 14. 13:36
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Pedig nehezen fogsz csinike és mellette okos nőt találni. Pláne Tinderen. Oda nem dumálni járnak, hanem dugópajtit keresni.
2018. dec. 14. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!