Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek ilyen szingli lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen szingli lányok?

Figyelt kérdés
Akiket érdekelnek ilyen témák, hogy politika, történelem, biológia, evolúció, fizika, csillagászat, pszichológia, zeneelmélet, hangszeren zenélés, szépirodalom, művészetek?

2018. dec. 14. 12:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szingli, de velem lehwt ezekről beszélni, szóval vannak... (Kivéve hogy nem zenélek) Szerintem nem kell egyből azt mondani, hogy a mai lányok csak erre vagy csak arra jók... Nekem sok lányismerősöm van, aki szintén jártas ezekben a dolgokban (gazdasági irányban tanulnak páran közülük), van hobbijuk is, amit hozzáértéssel végeznek... (Bár nem szinglik)
2018. dec. 14. 14:06
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Léteznek, csak nem lányok, hanem nők.

És az is lehet, hogy kicsivel idősebbek a kérdezőnél :-)

2018. dec. 14. 14:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Próbálj meg könyvtárban ismerkedni.
2018. dec. 14. 14:46
 24/28 anonim ***** válasza:
41%

És te jártas vagy ezekben? Ha a pszichológiában az lennél, alapból nem írnál ki ilyen kérdést. Sokféle nézőpontból lehet tekinteni egy emberre, te most egy olyat választottál ami alapján el elehet ítélni nagyon sok mindenkit. Mitől lesz valaki értékesebb ha tudja, hogy ki komponálta a Für Elise-t, vagy tökéletesen helyesen ír mindig? Ismerek olyan embert akinek rossz a helyesírása és értelmesebb annál, aki helyesebben ír. Sosem értetten ezt.

Ugyanúgy az iskolában meg kell tanulni a költők/írok életrajzát de sok esetben fogalma sincs egy gyereknek, hogy miről szól valójában egy mű. Felesleges lényegtelen időpazarlás az életből.

Laikusként amúgy is minek beszélgetni ilyen témákról?

Tegyük fel, hogy van egy lány akit minden érdekli amit te felsoroltál és lehet vele ezekről beszélgetni, meg vitázni. De mégis ha egy hozzáértő hallaná a beszélgetéseiteket, jókat mosolyogna. Ez a műveltség teljesen értelmetlen, mert ennyi mindenben nem tud elmélyülni az ember. Pl. Puzsér barátunk, nagyon művelt, isszuk minden szavát, én is. De amikor olyan dologról beszél amihez én jobban értek, felismerem, hogy hülyeségeket beszél. Az egész csak egy sznobkodás amiről beszélsz. ,,Jaj, beszélgessünk a csillagászatról." A 21. Században vagyunk, el kell fogadni, és fejlődni kell ebből a szrból egy új felé, nem a múltat síratni. Egyébként régen is mindig csak egy bizonyos réteg volt okos. Ahogy ma is. Talán rossz a környezeted.

Saját magát butának és műveletlennek tartó 22/lány

:P

2018. dec. 14. 16:17
 25/28 anonim ***** válasza:
9%

Ja és 10-es:

Konditermekben nézekődj.

Ja nem."

Konklúzió: Konditerembe buta pi"*csák járnak.

Na, ha ők nem léteznének ki lenne az okos, művelt, kifinomult lány?

Ez a világ rendje, a sötétség nem pusztítja el a fényt, hanem meghatározza.

A konditermes szolis buta pcsák is értékes emberek, addig amíg nem ártanak senki személyének. Nekik is van értékük, a szép testük.

2018. dec. 14. 16:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Van 3 csinos unokahúgom, ezekről a témákról szoktunk beszélgetni többnyire, csak még filozófia, teológia is. Zenélnek, kettő közülük fest. Kiállításokra járunk és színházba, néha hangversenyre. 18, 21 és 23 évesek. A háromból csak egynek van barátja, a másik kettőnek sosem volt. Nem túlsúlyosak. Léteznek ilyen lányok még ma is. (Én is ilyen vagyok,csak már majdnem húsz évvel idősebb náluk. )

Tehát igen, elmondhatjuk, hogy vannak ilyen lányok.

2018. dec. 14. 16:45
 27/28 A kérdező kommentje:
26 - nekem ők fiatalok :) inkább Te vagy a korosztályom :)
2018. dec. 14. 17:49
 28/28 3.14159265357989 ***** válasza:

Azért szerintem olyat nehezen találni, aki minden itt felsorolt területet egyaránt szeret és mindről mély tudással rendelkezik. :D

De lányismerőseim 90%-a ezekből legalább 2-3 területen otthon van, érdeklődő a téma irányába. És kicsit kevesebb, mint a felük szingli. :)

Személyes véleményem az, hogy a politikai életben annyi az érdek, annyi benne a torzítás (honnan értesülünk? újságok. azok minél nagyobb példányszámot akarnak, minél nagyobb botránnyal. vagy online hírportálok, amik a kattintásokra mennek), hogy számomra ezért teljesen érdektelenné válik sajnos. Nem nagyon találtam még olyan platformot, ahol érdekmentesen, világosan, érthetően, kifejtve, valósághoz tartva magukat közvetítenének a politikai életről. Nekem ez túl zavaros, nincsenek biztos ismeretek (oké, egy beszéd az elég konkrét, akkor bztos, hogy a politikus ezt mondta. de honnan tudom, hogy igazat szólt-e? stb), és e mellett nem olyan, mint a művészetek, hogy a szépsége a különböző felfogásokban rejlik, mert ez néha csak konfliktust szül. Szóval nem tudom, én nem vagyok elég kitartó és nem érdekel eléggé a téma ahhoz, hogy nekivessem magam és a sok száz forrás közül kiválasszam azt a párat, ami megfelelő (módszerem sincs rá :D). Tehát ez nálam felejtős. A történelem például szerintem kifejezetten érdekes, de pl a világháborúk meg a katonai fegyverek hidegen hagynak, de az ókort például nagyon szeretem. A biológia természetesen nagyon érdekel (biológus leszek, szóval nem nagy meglepetés :D), első sorban az idegrendszer, ezen belül placebo hatás, memória, tudat, tudatosulás, a gondolkodás mechanizmusa, az intelligencia, stb, és hát nyilván kötelező is tanulnom (=egyetem), de tényleg érdekel és igyekszem annyi tudást összeszedni a számomra érdekes dolgokról, amennyit csak lehet. Az evolúció igazából szerintem a biológia része, de ez volt az egyik legjobb tantárgyunk, imádtam elejétől a végéig. :D Fizikából csak a részecskefizika érdekel, csillagászatból meg inkább a minél távolibb/nagyobb dolgok. :D (egy időben csillagász/elméleti fizikus akartam lenni, szóval olvastam a témában. igaz, nagyon régen volt, de még mindig szívesen olvasgatok ezzel kapcsolatban) A pszichológiát nem annyira szeretem, a zeneelmélet kiesik, hangszeren nem játszom. Szépirodalom és művészetek kapcsán (nem tudom, itt mire gondoltál, engem a képzőművészet vonz még, meg úgy az általános művészetfilozófia is) pedig mázlim, hogy remek gimnáziumba jártam, és ott kaptam egy olyan alapműveltséget, ami azért nem csak az átlag társalgásokban állja meg a helyét. Amúgy ezen kívül még odavagyok a filozófiáért is (ebből is jó volt az alapképzésem meg érdeklődő voltam/vagyok), meg szeretek értelmesen vitázni, bár erre sajnos a körülöttem lévőkből sem mindenki alkalmas, pedig nem ostoba emberekkel barátkozom. :D

Amúgy tényleg azt tudom mondani, hogy olyan lány szerintem kevés van, aki a fentiek közül mind iránt kivételesen érdeklődő és mindben művelt is. De szerintem ha jó helyen keresel, azért olyan lányokat szép számmal lehet találni, akik legalább 3-4 területtel így vannak, tehát igen, léteznek ilyen szingli lányok, de jó helyen kell keresni, és míg az, hogy valaki abszolút nem érdeklődik semmi iránt, és mondjuk hm, hát, nem túl okos, hamar kiderül. De az, hogy mennyire értelmes és mennyire van otthon ilyenek terén, hát, az egy hosszabb beszélgetést igényel. :)

2018. dec. 14. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!