Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az aranyásó nők kellenek a férfiaknak?
Ócsárolják őket, miközben róluk ábrándoznak...?
Miért?
Ennyire fontos a szépség?
Kösz, hogy a szépséget egy kalap alá veszed az aranyásó fogalmával.
Tégy ellene, hogy ne csúf béka legyél, és máris kelendő leszel...
Az itteni férfiak ábrándoznak az aranyásó nőkről.
Mennyi pénz kellhet hozzájuk, milyen magas mércét kell náluk megütni, hogy legyen esélyük, stb.
Kicsoda?
Én nem álmodozom ilyen nőkről.
Tisztában vagyok vele ha pénzes vagy attól sem lesz barátnőd...
Férfiként elég kiakasztó, hogy naponta megy a szöveg, hogy mennyire rosszak a férfiak, miközben olyan nők írják ezeket, akik eggyel sem beszélgettek el komolyan.
"Ócsárolják őket, miközben róluk ábrándoznak...?"
Oké és ezt most mégis mire alapozod? Te tudod, hogy én vagy a felettem/alattam lévők milyen nőkre vágynak és kikkel voltak/vannak együtt? Beszélgettél már velünk? Ismersz minket?
Én pl. nem akarok aranyásó nőt. Sőt, már koptattam le olyan lányt, aki érezhetően rám telepedett volna anyagilag. Most akkor én hogy illek a beszűkült 2 bites világképedbe?
"A férfiak kizárólag vékony, nagyon dekoratív nőkről álmodoznak, nem aranyásókról. A vékony, dekoratív nők meg megtanulták, hogy semmi más nem fontos egy pasinak egy nőben, csak a szépség (ami múlandó)."
Várjál már, szólok a barátnőmnek és az exemnek, hogy a plusz kilóik miatt nem álmodoztam róluk és nem is akartam őket, mert gyk-n megmondta egy csalódott ember. Sőt, szólok nekik, hogy a közös programok, a beszélgetések nem jelentettek semmit, csak a szépségükért voltam/vagyok velük.
Eszem eldobom.
Nekem normális nő kellene.
De ha körbenézek az "átlagos lányok" között, már jönnek az elvárásaikkal.
"Nem vagyok anyagias de..."
és itt jön a lista:
- keressek többet (mert ő minimálbéren van)
- legyen saját lakásom (mert ő anyunál/apunál/lakótársal él)
- diplomám (neki meg max okj)
- vigyem mindenfele szórakozni (a férfi fizessen mert az az igazi férfi aki fizet).
Erről ennyit. Nekem átlagos lány kellene de már az átlagos lányok is aranyásók. ez van.
Utolsó, ne általánosíts. Nekem az a feltétel, hogy keressen legalább annyit, mint én. Az első 2-3 randin fizessen a pali de mindig ő.
Nem szabad általánosítani sohasem.
#9: Mi történik, ha mondjuk 10.000-el kevesebbet keres? Mi történik, ha 10.000-el kevesebbet keres, de van autója és háza? Mi történik, ha most fejezi be az egyetemet, most 10.000-el kevesebbet keres, de egy év múlva 10.000-el többet fog?
Vicces, hogy kikéred magadnak az általánosítást, mégis anyagias feltételeket szabsz a társkeresésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!