Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak általában olyan feleségük lesz, amilyet
akarnak, vagy amilyen jut nekik?
Figyelt kérdés
Húszas éveim közepén járok, sokszor morfondírozom mostanában ezen. Igazából életemben talán egyszer működött az, hogy kinéztem valakit, és azzal lett is valami, amúgy mindig a lányok jeleztek. Ezzel pedig nincs baj, csak azt látom, hogy az olyan lányok, akik tényleg tetszenek (és most itt nem kell semmi extrára gondolni, egyszerűen van egy típus, aki nagyon bejön) szinte mindig felejtősek. Nem tudom, mennyire normális ez. A barátaimon azt látom, hogy azért elég jó nőik vannak, nem alkusznak meg. Nekem se kéne?
Amíg így gondolkozol a nőkről, kapcsolatról addig teljeden mindegy kivel vagy együtt.
2019. febr. 3. 13:26
2/19 anonim válasza:
Nem kötelező párkapcsolatban élni, megházasodni, egyedül is lehet maradni.
A környezetemben mindenki olyan nőt vett el, akit szeretett, elég ránézni a párokra.
Sose értettem, mi ez a "meg kell alkudni, hogy ne maradjunk egyedül".
2019. febr. 3. 13:32
3/19 anonim válasza:
Akinek nincs pénze,az be kell hogy érje egy olyan nővel aki nem kelendő.
2019. febr. 3. 13:37
4/19 anonim válasza:
Átérzem, amit írsz, ha nem alkudnék meg, akkor egyedül maradnék azt pedig nem akarom, így marad, aki jut és vele próbálok boldog lenni, alkalmazkodni. És hidd el sokan vannak így, csak lehet kifelé mutatnak mást.
26N
2019. febr. 3. 13:45
5/19 anonim válasza:
# 4 szia, te is csúnya vagy?
2019. febr. 3. 13:52
6/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok csúnya, átlagosnak mondanám magam, de nem vagyok az a flörtölő, bevállalós típus, inkább visszahúzódó, csendesebb ez pedig a mai férfiaknak nem jön be ahogy érzékeltem.
2019. febr. 3. 14:03
7/19 A kérdező kommentje:
Nem kell ehhez csúnyának lenni, elég önbizalomhiányosnak, vagy szorongónak lenni. Egyébként nőknél akár utóbbi sem akadály, inkább férfiaknál problémás. Értem azokat, akik azt írják, hogy nem lehet ennyire piaci alapon szemlélni az egészet, de azért mindenki érti azt is, hogy a szexuális vonzódás tetemes része az egészséges párkapcsolatnak. Hiába nagyon okos, kedves az adott lány, ha nem vonz eléggé, akkor abba szerintem jobb bele se menni, neki is, nekem is.
2019. febr. 3. 14:14
8/19 anonim válasza:
Nem egyedi eset amit írsz, aki neked kellene annak te nem és fordítva. Hidd el sokan megalkusznak. Aztán ha a házasság működik -két rendes ember kerül össze- persze nem hangoztatja aki megalkudott, hogy én csak azért kötöttem vele össze az életemet mert jobb nem jutott. Ez a téma tabu.
2019. febr. 3. 14:38
9/19 anonim válasza:
Ebben a rendszerben csak a nőknek jár 2, gyakran 3 szinttel jobb férfi. Korrektség, igazság, férfiak érzései le vannak sz1rva, ki vannak röhögve.
2019. febr. 3. 15:07
10/19 anonim válasza:
"Ebben a rendszerben csak a nőknek jár 2,3 szinttel jobb férfi" idéztem.
Én Nyugat-Magyarországon élek. Többször látom azt, hogy a hölgy színvonalasabb mint az úr. Nő Ausztriában dolgozik, szakmában jó, németül kiválóan beszél, autóvezetésben profi + még jól is néz ki! Férfi itthon dolgozik átlagos keresettel. A magas életszínvonal a hölgynek köszönhető. Az elvált nők között pedig a lakással rendelkezőknek jutnak a színvonalasabb pasik, akik oda tudnak költözni hozzájuk.
Nem értem mi ez a itt a gyk-n, hogy a nőknek milyen könnyű, meg, hogy sorban állás van, csak válogatni kell a jobbnál-jobb pasik között. Meg csak a gazdag férfi tud anyagiakkal nőt szerezni. Mi van??? Mert én valahogy nem ezt tapasztalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!