Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év körüli férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli férfiaknak milyen tipusú lányok jönnek be? Mennyire számit a külső és a belső? 21L

Figyelt kérdés

Ismerek egy 30 éves pasit látásból. Kicsit alacsonyabb, mint én. Annyit tudok róla, hogy bármire képes lenne azért, hogy egy komoly kapcsolata legyen, és okos.

Kiváncsi vagyok, hogy a vele egykorú férfiaknak milyen nők jönnek be. Melyek azok a külső tulajdonságok (pl zavarja, hogy a nő magasabb nála, felkötött vagy a kiengedett haj tetszik neki, ha zavarja, hogy a nő sminkali magát stb), és belső tulajdonságok (szeretik, ha a lány csendes, félénk stb) amelyeket szeretnek egy nőben?

2019. jan. 27. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom meglepő, de a 30 év körüli férfiak csoportja nem egy homogén massza, több százezer emberről beszélünk különféle személyiséggel, preferenciákkal.
2019. jan. 27. 13:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak véleményekre vagyok kiváncsi, nem mondtam, hogy minden 30 éves egyforma
2019. jan. 27. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Legyen szép az arca, nekem ez fontos. Nagyon vékony ne legyen, pici felesleg lehet rajta, az nem zavar. Magasabb ne legyen sokkal. 2-3 cm simán belefér szerintem.

Belső pedig legyen szerethető. Ne legyen bunkó, azokat nem bírom. Hogy kicsit harsány vagy visszahúzódó, az nem számít igazán, voltak már ilyenek is meg olyanok is. 29/f

2019. jan. 27. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Alapból nem kezdenék korodbeli csajjal, de ha értelmes vagy, akkor nem lenne gond. Engem nem zavarna, ha magasabb lennél, a hajad tök mindegy, csak álljon jól, a sminknél meg a kevesebb több. A csendes, félénkség sem zavarna, ha ez csak a kezdetben jellemző rád, és meg lehet veled beszélni a konfliktusokat. Ami fontos, hogy korrekt és őszinte legyél.

29f

2019. jan. 27. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Jó, ha magas, formásak a lábai, kezei, széles a csípője, keskeny a dereka, nagy kerek popsija van, kisebb cicik. Szeretem a barna hajat, barna szemet, a haj lehet egyenes, hullámos, szabadon vagy felkontyolva, azt imádom. Szolid, alkalomhoz illő smink nem gáz, sőt szexi. Pl. imádom a rúzst, bordót főleg. Egyszerű tus, spirál és egy rúzs feldobja az arcot. Otthon ne sminkeljen, lehet kócos, gyűrött, mackónacis. 🙂

Belső téren hűséges, felelősségteljes, odaadó, házias, érzelmes, olvasott, tanult, szerteágazó érdeklődési körű, humoros, szenvedélyes, gyermeki, játékos. Ne kövesse a mai divatot, ne legyen telefonfüggő, ne nézzen idióta tv műsorokat, ne legyen pletykás, bulizós, ivós, bagós. Valami ilyesmi. 31F

2019. jan. 27. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem: Külsőre: Egészséges alkat. Nem kövér, de ne is pálcika legyen. Ne legyen 190 magas a nő, hisz én 178 vagyok. Inkább a fehér bőrt preferálom a szolis helyett, de ezen nem fog múlni.

Belsőre: Humoros, nem fél kicsit gyerekes lenni. Ugyanakkor komoly is, érdeklődése nem a Cors/Voutton/iPhone/ÉNBP -ben merül ki. Van hobbija ami nem utazgatás haenm inkább zenélés/festés/hasonló kreatív hobbi. Ebből következően inkább otthonülős, de nyitott és könnyen ismerkedős is. Hűséges típus, monogám gondolkodású.Legyen érdeklődő, ne féljen felhívni, hogy milyen napom volt, kimutatni hogy törődik velem. Ilyesmik. Persze ez csak általánosságban ideális csajszi.... ha jól kijövünk, akkor úgyis csak az számít végső soron (hogy megértjük egymást). De ezek minden férfinél másak, hogy mi tetszik neki. (31/F)

2019. jan. 27. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Legyen olyan mint egy tündér. Ez amilyen ostobán hangzik annyival több van mögötte. Aki érti érti aki nem nem.

Ismerek ilyen lányt randiztam vele és várom a csodát, mert nekem akárki ne felel meg.

Intelligencia, Érzelmi intelligencia, önállóság, belülről jövő szépség szolidság, hit, normál vagy vékony alkat, szemek*, arc, smink többé kevésbé mellőzése, vagy szolid alkalmazása.

Hogy azért pár dolgot megemlítsek.

2019. jan. 27. 15:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Ment a zöd kéz
2019. jan. 27. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

- Ne legyen kövér/túlsúlyos. (A molett még elmegy.)

- Ne legyen full ostoba. (Ezek megtörtént mondatok.)

Milánó milyen ország ? Mer ha még a Vatikán-ra mondnád arról elfogadott hogy valakinek állam és valakinek város.

Tehát arra mondod hogy ország az még ok.

Meg mi a szarkofág, meg mi az az urán ?

Tehát az ilyeneket inkább hagyjuk.

30 F

2019. jan. 27. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Kedves, mosolygós, szelíd természetű.

Külsőre az ápoltság a legfontosabb és hogy próbáljon egéstségesen élni.

2019. jan. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!