Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan lányok akik arra vágynak hogy szeresse egy fiú?
Én azt veszem észre, hogy a legtöbb lánynak az a lényeg, hogy hogyan viselkedni egy fiú, és leginkább a beképzelt és bunkó személyiségűek vannak előnyben.
Van még olyan lány aki normális párkapcsolatot szeretne?
Nekem volt olyan hogy egy lány azért nem akart velem többet találkozni, mert nem olyan személyiségű vagyok, mint amit fent írtam:(
Kezdek félni, hogy örökre egyedül maradok:/
Én azt szeretném szerethessek egy lányt, és ő is szeressen engem.
21/f
A legtöbb lánynak nincsen saját személyisége.. ezért olyat keres amilyen ő maga! Te olyat keress amilyen te vagy!
Aki nem felszines inkább érzelmes, komoly gondolkodású!
rengeteg olyan csaj lesz aki téged akar. ha nem ismersz ilyet rossz közegben ismerkedsz!
veled minden rendben van! érdemes sokat beszélgetni mindenféle lánnyal, nem a külsőre menni, és meg lesz a neked való!
A lányokat nem fogod tudni megfogni azzal, hogy te szeretni vágysz, 21 évesen pedig pláne, ebben a korban többségetek még eléggé bugris. Ilyen fiataloktól még nem feltétlen érdemes felnőttes komolyságot elvárni, de ez természetes, ez nem az a kor.
Ha kevésbé szélsőségesen fogalmazol, és a szövegedben a beképzeltet és a bunkót kicseréled lazára és viccesre (ezek szinonimák a fiataloknál, de sokszor az idősebbeknél is), akkor azért beláthatod, hogy miért nem a szerethiányos kisfiút fogják választani a csajok.
Két dolgot tehetsz, vagy megváltozol (erre nagyjából semmi esély sincs), vagy egyszerűen csak keresel egy olyan lányt, aki téged akar.
Nem. Még aki úgy tűnik, hogy olyan, az is ki fog használni, csak idő kérdése.
Próbáld elképzelni ezt az egészet egyfajta mérleghintaként. Vagy te vagy felül, vagy ő. Nagyon ritka az egyensúlyi helyzet és nem is tart sokáig.
Ha te vagy értékesebb a nő számára (mert beképzelt bunkó vagy), akkor ő fog teperni érted, ha ő az értékesebb számodra és csorgatod rá a nyálad, akkor te fogsz teperni érte.
Egyes oktatók úgy gondolják, sok kis szüzikét legombolnak rengeteg pénzről és bebizonyítják, hogy a csajozás nem a külsőn múlik. Pedig de.
Ahogy az állatvilágban is, ha házimacska vagy, hiába viselkedsz oroszlánként, lehet, hogy 1-2 nagyon primitív ismeretlen megijed tőled, de a külsőd és a termeted miatt nagy eséllyel meg fogsz halni, mert betalálnak a nagy arcod miatt. Ugyanakkor ha oroszlán vagy és elterjed rólad, hogy a bennszülöttek simogatnak és vakargatják a hasadat, akkor egy idő után nem fognak félni tőled és cuki házicicaként leszel kezelve.
Kicsit nyakatekert példa, de remélem érthető. Ha olyan külsővel születtél, hogy a lányok figyelmét nem kelted fel igazán (nem azt jelenti, hogy csúnya vagy, csak átlagos, nincs benned meg az az extra, az a plusz, amiért a lányok odáig vannak), akkor teljesen mindegy, hogyan viselkedsz. Ha beképzelt bunkó leszel, akkor se lesz csajod és majd ezzel indokolják, hogy azért, mert beképzelt bunkó vagy, ha meg kedves, akkor azért nem, mert nincs benned férfias dominancia. Hiszen ők, a nők maguk sem tudják miért nem vonzódnak hozzád elemi erővel szexuálisan.
Idővel természetesen ha építed az egzisztenciádat és mondjuk 30 éves korodra már lesz diplomád, budapesti lakásod, jól fizető állásod, kocsid és mellette (nagyon fontos) kialakult izgalmas életed, akkor lesznek nők, akik addigra már kiélték, kibulizták magukat és a te életed részei akarnak majd lenni.
De ha nem vagy balek, akkor emlékszel majd a szavamra és résen leszel és nem fogsz belemenni olyan dolgokba, amik visszafordíthatatlanok. Például kisemmiz a csaj, gyereket szül neked és életed végéig gyerektartást kell fizetned vagy simán csak befészkeli magát és csak sok idővel később jössz rá, hogy megcsalt már legalább 3-4 különböző emberrel vagy bármi egyéb.
Ugyanis ebben az esetben ugyanaz van, mint Andy Vajna és Timike között. Szerelemről és vonzalomról szó sincs, csak kevésbé hangsúlyos a dolog. Ő jól érzi magát veled. Szó szerint. Kellemesen, élvezi a társaságodat, élvezi a veled eltöltött izgalmas időtöltéseket, egy kellemes stabil pont vagy az életében. Egy unaloműző.
De elemi szexuális erővel nem fog vonzódni hozzád. Még ha néha meg is kaphatod őt. Mikor éppen kedve van hozzá, nem fáj a feje, nem fáradt, nem jön közbe semmi egyéb.
Nem tudom te hol élsz de én nem tapasztalok ilyent, hogy bárkinek bejönne a beképzelt bunkóság.. pláne akkor amikor valami béna srác próbálkozik, hogy valakinek tūnjön ilyen tahó viselkedéssel, de legtöbben inkább szánalmasnak minõsítik az ilyesmit. Volt ilyen ismerõsöm, inkább lekezelõen beszéltek róla a lányok, mert nem állt neki jól ez a viselkedés.
Más az, amikor valaki azért beképzelt, mert “van mire”, nem csak úgy megjátssza, hanem tényleg van valami a személyiségében, amitõl õ olyan büszke. Tehát az ilyen ember sem a beképzeltsége miatt lesz vonzó, hanem azért mert talán van is valami a beképzeltség mögött, amit felmutathat.
A magam részérõl nekem nem jön be a bunkóság, de a nyálas alázatos típusú pasik sem föltétlenül, számomra az a normális, ha valaki kellõen határozott, nem is egy puhány valaki, van önbizalma, de ettõl még rendes, szeretnivaló férfi tud lenni, aki normális párkapcsolatot akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!