Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, de ápolt férfiak nem is léteznek?
Figyelt kérdés
Előnytelen külsejű nő vagyok, aki azért igényes a külsejére. Sajnos minden magára valamit adó, ápolt férfi túl jól néz ki hozzám képest.
Durván ápolatlan férfiakat talán megkaphatnék, de nem szeretnék olyan párt magam mellé :(
2018. dec. 3. 17:34
1/10 anonim válasza:
Mit takar Nálad az előnytelen külső?
2/10 anonim válasza:
Mit jelent nálad, hogy ápolatlan?
3/10 anonim válasza:
Mit jelent nálad a férfi?
Na jó, igazából ezzel sokszor az a baj, hogy amitől csúnya az ember, azt ápolatlannak is tartják egyben, hiába lehet, hogy semmi köze hozzá.
4/10 anonim válasza:
3:as jól mondja... léteznek olyan problémák, amik taszítóak, csak éppen semmit nem tudsz ellene tenni (például nagyon sok bőrprobléma ilyen)
5/10 anonim válasza:
Csúnyának tartom magam, de az alapvető hugéniára adok, viszont vannak pattanásaim, amivel nem tudok mit kezdeni.
7/10 anonim válasza:
Szerintem sok olyan férfi van, aki ad magára, de a génlottó rosszat dobott neki
8/10 anonim válasza:
Léteznek, vannak olyan férfi ismerőseim akik nem kimondottan vonzóak, de ápoltak és azért adnak magukra. Nyilván vannak dolgok amiken nem tudnak vagy csak nehezen változtatni, viszont amennyire lehet próbálnak jól kinézni.
9/10 anonim válasza:
Ronda pasi vagyok, vastag farokkal, ha gondolod ïrj :)
10/10 anonim válasza:
Kész!
Utolsó ezzel a csodás udvarlással vitte a nőt, mi többiek mehetünk is haza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!