Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Nekem a visszafogott lányok tetszenek, tehát akik alig vagy egyáltalán nem sminkelik magukat, nem rakják ki mindenüket. Nem káromkodnak minden mondatukban, nem cigizek, stb. Csak az ilyen lányok tetszenek, aki nem ilyen az inkább taszít, nem tudnék ilyen lányt elképzelni magam mellé.
Vannak még ilyen lányok?
Hol lehet őket megismerni? :)
Találhatok valaha ilyen lányt, én is szolid típusú vagyok.
F
2018. nov. 11. 19:20
1/4 anonim válasza:
Kimész az utcára és találsz, rengeteg van.
2/4 anonim válasza:
Rengetegen vannak, csak éppen senki nem veszi őket észre, és ide se jönnek rinyálni, mint fiú társaik.
3/4 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy ha kedves vagy és aranyos, és megfelelsz a fent leírt kritériumoknak, akkor ritkán es alig érdeklődnek utánad. Mondjuk esetemben lehet az is játszik, hogy nem vagyok kimondottan jó nő... :D
4/4 anonim válasza:
Létezünk igen, de mivel egyáltalán nem, vagy csak minimálisan sminkelünk, nem rakjuk ki mindenünket ahogy fogalmaztad, így "elveszünk" a tömegben. :D Ahhoz, hogy valaki felfigyeljen ránk szép / aranyos arc kell vagy jó alak stb. Azt meg nem látja egy idegen, hogy belsőre milyen tulajdonságokkal rendelkezik valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!