Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen lányok?
Lehet lesz akinek nem tetszik majd ez a kérdés és a megfogalmazási módja sem, de nem nagyon tudom máshogy kérdezni.
Vannak olyan lányok akik valahol a huszas éveik elején járnak és nem voltak szexkapcsolataik, egyéjszakásaik és ezekhez hasonló, szinte csak testiségen alapuló kapcsolataik? És nem azért, mert elkerülik őket a férfiak, hanem egyszerűen azért, mert nem mennek bele ilyenekbe. Szex akkor van, ha megismerkednek valakivel, randizgatnak, egyebek és amikor már annyira szorosnak érzik a kapcsolatot akkor lefekszenek. Tehát, lényegében csak kapcsolat keretein belül élnek nemi életet.
Persze tudom, hogy vannak ilyenek, de úgy tűnik, hogy egyre inkább nem ez a jellemző. Arra lennék kíváncsi, hogy akik ide látogatnak azok közül mennyien ilyenek.
3-as
Nagyon frusztrált vagy haver. Szerinted minden jó nő lotyó mert nem állnak veled szóba. Hol élsz te?
Elárulom neked, hogy kinek milyenek az erkölcsei nem áll összüggésben azzal hogy néz ki.
És ilyen férfiak? :D Ja, hogy a férfinél nem undorító, ha mindenkiben megmártózott, értem.
Amúgy, itt vagyok pl én. Soha nem volt közöm ilyen szexkapcsolatos-egyéjszakás és társai hibridekhez, nem azért, mert hű, de nagy ideológiát képzelek mögé, hanem mert az idegenek önző férgek. Ezt már hallottam számtalanszor és tapasztaltam is (nem szexen keresztül). Ennek ellenére semmivel sem különb nekem az, aki egyszer kipróbálta és onnantól rendben van azzal, hogy ő erre nem vágyik, mint az, aki elvből elutasítja és nem mondom azt, hogy ha valaki ezt normális érvekkel (ha van olyan egyáltalán), normálisan közeledve intézi, feltétlen rossz dolog lenne.
Amúgy ezek a "nem szexelek kapcsolaton kívül" emberek nekem olyanok, mint az antialkoholisták meg a vegánok. 90%-uk egy élettelen hibbant, aki mindenki felett ítélkezik, aki nem a klónja.
És hozzáteszem, az ilyen "kapcsolaton kívül nem szexelek" nők csinálják azt, hogy 2 havonta szerelmesek más pasasba és mutogatják fb-n, meg összejönnek valakivel 2 üzenetváltás után, hogy ne legyenek ordas k*vának titulálva. Közben meg semmivel sem különbek (sőt) azok, akik "szerelmet hazudnak" (olykor még maguknak is) azoknál, akik megbeszélik ennek a normális menetét és kereteit és mindenkinél tiszta sor. Vagy nem tudom, hogy szokták, nekem még csak trágya ajánlatokat tettek.
Én is ilyen vagyok.... 22N
Nem tehetek róla..
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy akik ilyenek, ők hogyan maradtak egyedül.. Merthogy nyilván nincs és/vagy nem is volt még mélyebb kapcsolatuk.
Nem hiányzik nekik senki, vagy nem talàlkoztak még nekik tetsző emberrel, vagy önbizalomhiány, vagy mi ennek az oka és mit várnak a jövőtől?
Azt tudom, hogy nálam milyen dolgok eredményezték ezt, tényleg kíváncsi lennék, hogy az ellenkező nemnél mik a változök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!