Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan lányok, akik tömegközlekedési eszközön, mondjuk HÉV-en vagy vonaton ismerkednek?
Előfordult már, hogy leült velem szembe egy szép lány, pedig sok hely volt és annak tűnt mintha kinézett volna magának, sokszor elkaptuk egymás tekintetét, mosolygott, belturt a hajába. Ezek tekinthetők amolyan jeleknek?
Az a helyzet, hogy én nem mindig vagyok az a kezdeményezős fajta, de ha azt nézzük, hogy elszúrtam egy lehetőséget, akkor kicsit gáz és legközelebb másképp kellene hozzáálnom a dolgokhoz. Másrészt azért nem szólítottam meg, mert mindössze 20 percig utaztam, ez az idő arra lett volna elég, hogy az elérhetőségéhez hozzájussak, akkor a távolság és az esetleges kellemetlenségek, mint például a helyzet rossz felismerése és kiderül, hogy nem akar ismerkedni. Azonban néha elbizonytalanodok, hogy ez most tényleg egy lehetőség volt, mert nem gondolom, hogy léteznek ilyen lányok akik így ismerkednek, bár ki tudja, ezért szólok most hozzátok.
Én sosem zárkóztam el az ismerkedés ezen formája elől sem.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!