Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne valaki, akivel ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne valaki, akivel ismerkednék, de még mindig nem tette túl magát az exén. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Nos, a lényeg az, hogy ez a valaki majdnem 8 hónapig volt együtt valakivel... Első szerelem, szüzesség elvesztése, stb. A lényeg az, hogy legalább 4 hónapja szakítottak. Ezzel a valakivel én 1 hónapja ismerkedek, az elején minden remekül ment, teljesen kb 1 héttel ezelőttig. Azóta teljesen megváltozott, alig beszélünk és érzem, hogy van valami probléma. Tegnap rákérdeztem, hogy akar-e egyáltalán tőlem valamit. Azt válaszolta, hogy nem tudja. Ma nagy nehezen ki tudtam szedni belőle, hogy még mindig nem tudta túltenni magát az exén. Én viszont már teljesen beleszerettem és most teljesen magam alatt vagyok. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek... Engedjem el, ne beszéljek vele többet? De akkor meg az a baj, hogy épp hogy neki lesz rossz. Még mindig nem tette túl magát az exén, mással sem tudna ismerkedni.

Ja, igen, azt elfelejtettem, hogy miután elkezdtünk ismerkedni, kb 1 héttel azután az exe bekavart: megcsókolta egy buliban, mindketten józanok voltak, akivel ismerkedek csak másodjára hagyta.

Tényleg nem tudom mit tegyek... Valahogy nem lehetne, hogy végre elfelejtse az exét, vagy pedig teljesen túltegye rajta magát?

Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 10. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Csaj vagy srác az illető?
2015. ápr. 10. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Lényegtelen.
2015. ápr. 10. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lényegtelen te ostoba...
2015. ápr. 10. 23:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Srác
2015. ápr. 10. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor nyomulj, menj vele bulizni stb próbáld meg más társaságba vinni.
2015. ápr. 10. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!