Mit gondoltok? Ha igaz lenne az a kijelentes, hogy a noknek a lelkiseg szamit, es ha elsore nem is az esete a pasi, akivel ismerkedne vele, miert nem ismerkednek meg amibol meg barmi lehet?
Ehelyett, indoklas nelkuli kizarasban reszesiti ezeket az ertelmes pasikat.
Akiknek a hibajuk, hogy atlagos vagy alatti fizujuk van es nem selyemfiuk.
Velem már megtörtént, hogy olyanba szerettem bele, aki először külsőre nem igazán fogott meg. Én nem értem, hogy mi a baj a kötetlen ismerkedéssel, ez még semmire nem kötelez.
Viszont sajnos sokszor az ilyen ismerkedésbe annyira beleéli magát a másik fél, hogy ha mégsem lesz belőle semmi, nem alakul ki a vonzalom, akkor becsapva érzik magukat és vérig sértődnek.
Pedig a pénztelenség egy elég valós ok. Persze nem csak pénz kell, hanem kigyúrt test, megfelelő arc és bunkó veselkedés, és olvadoztok.
Lehet, hogy te nem de ha jól láttam valahol, te 26 éves vagy. Az már egy viszonylag normálisabb korosztály. A mai 25 alatti nők olyan szinten képviselnek emberileg, érzelmileg és erkölcsileg szánalmas színvonalat, hogy az hihetetlen. Persze mindig jöttök a kivételekkel. Bármily hihetetlen, de a férfiak többsége normális, kedves, szeretnivaló lányt akar társnak, ezért az a pár kivétel hihetetlenül gyorsan elkel. Maradnak a lelketlen ribik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!