Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen lányok?
Lehet lesz akinek nem tetszik majd ez a kérdés és a megfogalmazási módja sem, de nem nagyon tudom máshogy kérdezni.
Vannak olyan lányok akik valahol a huszas éveik elején járnak és nem voltak szexkapcsolataik, egyéjszakásaik és ezekhez hasonló, szinte csak testiségen alapuló kapcsolataik? És nem azért, mert elkerülik őket a férfiak, hanem egyszerűen azért, mert nem mennek bele ilyenekbe. Szex akkor van, ha megismerkednek valakivel, randizgatnak, egyebek és amikor már annyira szorosnak érzik a kapcsolatot akkor lefekszenek. Tehát, lényegében csak kapcsolat keretein belül élnek nemi életet.
Persze tudom, hogy vannak ilyenek, de úgy tűnik, hogy egyre inkább nem ez a jellemző. Arra lennék kíváncsi, hogy akik ide látogatnak azok közül mennyien ilyenek.
Én is ilyen vagyok.
Fura olvasni a kommenteket, hogy mire akarják ezt visszavezetni :D
Nekem valószínű, hogy az exem az oka, aki nem bánt velem olyan jól. Sokáig nem élveztem a szexet (mármint vele utána szakítottunk is, de mással se volt nagyon jó.)
Így miután nem is volt jó a szex, nem is feltétlen vágyakoztam rá. Egyszerűen valahogy úgy alakult ki, hogy ha nincs egy vonzódás szellemi szinten, kb fel sem izgulok. Azért leírom, hogy 2 évig, aztán fél évig bírtam szex nélkül :D ha volt barátom, akkor nyilván jóval leredukálódott ez..:D
Nem tartom magam rondának, sőt azt se mondanám, hogy hatalmas gondjaim lenének önbizalommal. Rengetegen keresnek fel, bulikban táncolnak velem, de ha egyszer nincs meg az a vonzódás..
Ebből a szempontból, meg ha véletlen jóba kerülök egy 100+ kilós sráccal mint ahogy az megesett most is, őt akarom. Mondjuk, neki nem kellek :D
Én nem érzem magam frusztráltnak vagy bármi hasonlónak. Egyszerűen nekem férfiként nem tetszik még a gondolat sem, hogy úgy dugogassak nőket, hogy nem érzek igazán irántuk semmi komolyat, csak a szexuális vonzalmat. Egyszerűen nem vágyok olyan nővel mély intim helyzetbe kerülni aki iránt nem dobban meg a szívem. Ehhez legtöbb esetben nem a külseje a mérvadó, meg kell ismernem. Ha tetszik külsőre és a jellemét is megfelelőnek találom akkor kapcsolatot szeretnék. A többi nő nem lényeges. Talán valahonnan innen ered, hogy a nőtől is elvárom ezt. Számomra visszataszító egy olyan nővel tervezni, kapcsolatba lépni aki előttem ágyas volt pár helyen.
Tudom, hogy ez ördögtől való elvárás részemről, mert nagyon sokat nem tudják ezt teljesíteni. Lépten-nyomon olyanokba futok akik a "kiélik magukat" címszó alatt dugogatnak úgy, hogy nincs más a kapcsolatukban csak a szex.
Tőlem csinálhatják egyébként, viszont nem szeretnék ilyen nőnek a férje lenni.
Felismered nőként, hogy csak a tested van szolgálatban, te nem kellesz neki mint emberi komplex női lény és otthagyod a francba.
Palira vagy véve. Nagyon sok nő beszívja ezt. Reménykedtek, hogy majd kelletek a férfinak, odaadtok mindent amit tudtok, de nem fogtok kelleni. Komolyan, bármit képesek vagytok odaadni. Van aki a szüzességét is odaadja ilyen reménykedés során. Valójában teljesen reménytelen a dolog, mert nem kell más az ilyeneknek csak a testetek és amit az ágyban meg a szoba közepén térdelve csináltok.
Soha nem volt részem egyéjszakás kalandban, sőt, még idegennel sem csókolóztam soha.
Komoly kapcsolatot keresek, szerelmes szeretnék lenni.
Csinos, értelmes, fiatal lány vagyok, és sose mennék bele alkalmiba.
"És ilyen férfiak? :D Ja, hogy a férfinél nem undorító, ha mindenkiben megmártózott, értem."
Itt visszább már egy kicsit megpecsételve érzem magam.
Én egy szóval sem mondtam, hogy a férfiak részéről jobban elfogadom ezt vagy kevésbé zavarna. Pontosan annyira gáznak látom ezt a saját nemem részéről mint a nőktől. Egyszerű kapcsolat is létezik a két nemmel szemben támasztott ilyen irányú nézeteim magyarázatára. Mégpedig az, hogy az a férfi aki ilyen erkölcstelen egyszerű testi tényezőkért hajtja a nőket és szerzi meg őket az pontosan azt követi el mint az általam "kifogásolt" nők, hiszen amikor valaki csak az élvezetekért fektet meg egy nőt akkor történetesen mind a két nem szereplői jelen vannak az eseménynél.
Mind a ketten egyformán vizsgáznak ilyenkor a szememben.
A kifogásoltat nem véletlenül tettem idézőjelek közé. Mivel én nem kérem ezt igazából senkin számon, nem nézek le senkit nyíltan, nem hordom el őket mindennek azért, mert az ő jellemükbe az fér bele, hogy minél több punciba jussanak be vagy éppen minél több és izgatóbb farkat üljenek meg.
Ez az egész számomra annyi mintha valakinek nem tetszenek a fekete hajú nők vagy a borostás férfiak. Nem nézi le őket, nem köpködi le őket, egyszerűen csak ki vannak számára zárva. Annyi a különbség, hogy itt nem egy külsőt érintő tényezőről van szó, hanem egy mélyen belülről fakadó jellemvonásról.
Az én méltatlankodásom pedig nem ellenük irányul, hanem az iránt a tény iránt, hogy egyre több ilyen viselkedésű nő van (ebből következően férfi is, csak ők számomra mint hetero nem annyira jelntősek ezen a téren).
Úgy érzem emiatt kicsit magam, mint az akinek nem tetszenek a fekete hajú nők vagy a borostás férfiak egy olyan környezetben ahol lépten nyomon fekete hajú nők és borostás férfiak járkálnak. Kilátástalanul keresgélek.
Persze nem ez az egyetlen tényező ami számomra meghatároz egy nőt, de rájöttem, hogy emellett nagyon nehezen tudnék elsiklani.
Nem szűz nő vadászatot tartok, egyáltalán nem erről van szó. Önmagát valamire tartó, belsőre értelmileg és érzelmileg érett nőt keresek. Aki az érettségeit nem azután szerezte meg és látta be miután tapasztalatszerzés gyanánt befeküdt oda ahol éppen néhány percnyi menedéket talált az egyébként teljesen kusza és száz helyen önmagát kereső lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!