Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez irreális elvárás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez irreális elvárás, vagy léteznek ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Akik nagyon magasak, mondjuk 180 körül, stabilan nagykorúak, de kislányos arcuk van (pl Emily Kinney) és nagyon vékony cincogós hangjuk.

Ha idáig igazán magas lányokkal találkoztam sosem volt kislányos arcuk és vékony hangjuk, ezt mindig csak nagyon alacsony lányoknál tapasztaltam...

2017. márc. 26. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Stabilan nagykorúak? Van olyan hogy valaki egy ideig nagykorú, aztán egyszer csak hirtelen újra kiskorú lesz? :D
2017. márc. 26. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egyet szóval nem irreális
2017. márc. 26. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Emily Kinney mióta nagyon magas? Max. 160 lehet..
2017. márc. 26. 11:31
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom, de csak arca miatt mondtam őt
2017. márc. 26. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem irreális, csak gyerekes elvárások. Ilyet papírból is vághatsz magadnak és kiragaszthatod a hűtőre.
2017. márc. 26. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked valami pedofil hajlamod lehet.
2017. márc. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!