Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mi ez az irrealis elvaras?
Nyugi, az 1-es 'úriembert' a kutya se veszi komolyan. ^^
Amúgy meg a kérdésed egy buta általánosítás.
Engem pld. nem érdekel ha nem kifejezetten vékony a nő, csak arányos és igényes legyen + ne legyen kifejezetten dagadt, az se érdekel ha nem tud főzni mert én tudok, az pedig imponál ha egészségesen étkezik - ez nem csak salátán élést jelent - és sportol .
Én megfelelek a leírtaknak.
Viszont aki a salátázósat megszólja,az a teltebb nőket szereti inkább és fontosabb neki az,hogy együtt egyen vele a nő egy jót.
A másik tipust meg nem zavarja a salátázás.Aki meg tényleg ilyen felfogású,az nem intelligens,mert ez így ellentmondás és kevés hasonló van,mint én,aki mindent megeszik és mégis vékony marad.
Én szívesen eszek salátát is a lánnyal. Sőt, ha eljön velem sportolni az már csak extra, de nem elvárás. Persze, legyen nőies, de nem kell az XS.
Egyébként, szívesen megismerném a kedves kérdezőt!
Ez akkora hulye kerdes minthogy sok no elvarja a fel meteres peniszt, engem nem zavar, keressen akkor olyat, lapozni kell tovabb.
Felolem azt eszik a masik amit szeret es akar, nehogy mar meg abba is beleszoljak. A szobabicikli pedig jo dolog a mozgasra ha egyaltalan nem sportol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!