Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak! Mi ez az irrealis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mi ez az irrealis elvaras?

Figyelt kérdés
Sok ferfi elvarja hogy a no vekony legyen, xs/s meretu de kozben azt is hogy szeressen egyutt enni veluk es konyhatunder legyen. Ha meg salatat eszik akkor huzzak a szajukat hogy jajj de tulzottan odafigyel stb. Tisztelet a kivetelnek
2016. máj. 24. 15:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pont azokra gondolok, akiket a 8.hozzaszolo emlitett :(
2016. máj. 24. 15:53
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha lenne is rajtam fölösleg, akkor se élnék salátán, hogy megfeleljek az illető pasinak, és bele tudjak férni az S-es fürdőruhába.

Rengeteg nő van a világon, lehet válogatni, nem kell az első szembejövőnél leragadni és bombázni az elvárásokkal!

13/22 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten azok a lányok tetszenek, akiken van mit fogni. Egyébként ismerek olyan nőt is, aki szeret enni, tud főzni, de mégis vékony.
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

A fsznak állsz szóba olyanokkal amilyeneket a 8-as említett?!

Ha meg apád-anyád ilyen, azon meg illene már túllendülni!

2016. máj. 24. 16:02
 15/22 anonim ***** válasza:

S-es méret vagyok, nem salátán élek. Főzni is imádok, enni meg még jobban. Annyi a titka, hogy mindent megeszek, csak nem "két pofára tömöm", ahogyan valaki írta, csak mértékkel. Azzal nem igazán tud vitatkozni valaki, hogy egy normál, súlyomnak és koromnak megfelelő adag után azt mondom, nekem ennyi elég volt, nem kérek többet :D Zabálni meg nem kell, nem a husitól meg a töltött káposztától hízol, hanem a hatalmas mennyiségű kajától.

De nem állnék szóba olyan pasival, aki megfelel a 8. leírásának. Volt ilyen exem, nem is tartott sokáig a dolog. Az ilyeneknek nem való nő, álomvilágban élnek. Nem csak ezzel kapcsolatban vannak irreális elvárásaik és elképzeléseik, nem érdemes velük kezdeni. Jobb olyan férfiembert keresni, aki szeret enni, szeret főzni, szeret veled lenni, és nem érdekli, mit eszel, mennyit eszel, te érdekled és nem a súlyod. Sokkal boldogabb kapcsolatod lesz így :)

2016. máj. 24. 16:10
 16/22 anonim ***** válasza:

13-as, rólam beszélsz?:D

Tudok főzni, imádok enni és mégis vékony vagyok. :)

2016. máj. 24. 16:26
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

Elég egysíkú vagy kérdező :-P

Én pl. kimondottan szeretem, ha van egy kis fogni való a nőn, pedig én vékony vagyok ;-) Nem zavar a saláta evés, én is szoktam, attól függetlenül, hogy húsimádó vagyok (fél kiló saláta, fél kiló hús). Magam is odafigyelek, hogy mit eszek, tudatosan táplálkozok és ha tehetem zöldségből, gyümölcsből vegyszermentes bio-t veszek (termelőtől).

Nem várom el, hogy a nő konyhatündér legyen, mivel marha jól főzök és imádok, amolyan hobbi nálam ;-)

Egyszóval esetemben az általánosításod sértő :-P

2016. máj. 24. 16:33
 18/22 A kérdező kommentje:
17.: mielott egysikunak nevezel, olvasd el a kerdesem utolso sorat
2016. máj. 24. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

#18:

Olvastam ... az általánosítás akkor sem szép dolog és kész. Aki általánosít, az hazudik :-P Sokfélék vagyunk, mindenki más és mindenki egyedi. Az, hogy te találkoztál ilyenekkel, az nem jogosít fel arra, hogy általánosíts! Bármiben lefogadom, hogy a férfiak többsége nem olyan, mint akit leírtál, sőt az arány generációs oldalról is változó, így az általánosításod nem állja meg a helyét! Téged a témával kapcsolatban ért egy negatív élmény, ezen "felháborodva", hirtelen kiírtál ide egy ilyen kérdést. Ahelyett, hogy végig gondoltad volna, vagy más példát is kerestél volna, első felindulásból általánosítottál ... Ez nekem egysíkú gondolkodás, bocsi :-P

2016. máj. 24. 16:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod
2016. máj. 24. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!