Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mi ez az irrealis elvaras?
Hát, én nő vagyok, de még sosem találkoztam ilyen hozzáállással... ami persze nem azt jelenti, hogy nem létezik, de szerintem elég ritka. Akinek tényleg ezek az elvárásai (már itt szemberöhögném amúgy), mert olyan sötét, hogy nem látja az összefüggést, azzal ne is erőlködj, mert lesznek vele komolyabb gondok is. xD
Én a páromon + a baráti társaságomban inkább azt látom, hogy a normalitást - az általad felhozott két véglet közötti arany középutat - preferálják: lehessen elmenni együtt egy étterembe kajálni egy jót, főzzünk (és együnk) együtt valami finomat, ha sétálunk, együnk egy kürtőskalácsot... stb., és még egyikünk se lett ezektől tonnadonna. Tény, hogy nem oldalast zabálunk minden nap reggelire, ebédre, és vacsorára, de szerintem ez a normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!