Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak! Mi ez az irrealis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mi ez az irrealis elvaras?

Figyelt kérdés
Sok ferfi elvarja hogy a no vekony legyen, xs/s meretu de kozben azt is hogy szeressen egyutt enni veluk es konyhatunder legyen. Ha meg salatat eszik akkor huzzak a szajukat hogy jajj de tulzottan odafigyel stb. Tisztelet a kivetelnek
2016. máj. 24. 15:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát, én nő vagyok, de még sosem találkoztam ilyen hozzáállással... ami persze nem azt jelenti, hogy nem létezik, de szerintem elég ritka. Akinek tényleg ezek az elvárásai (már itt szemberöhögném amúgy), mert olyan sötét, hogy nem látja az összefüggést, azzal ne is erőlködj, mert lesznek vele komolyabb gondok is. xD

Én a páromon + a baráti társaságomban inkább azt látom, hogy a normalitást - az általad felhozott két véglet közötti arany középutat - preferálják: lehessen elmenni együtt egy étterembe kajálni egy jót, főzzünk (és együnk) együtt valami finomat, ha sétálunk, együnk egy kürtőskalácsot... stb., és még egyikünk se lett ezektől tonnadonna. Tény, hogy nem oldalast zabálunk minden nap reggelire, ebédre, és vacsorára, de szerintem ez a normális...

2016. máj. 24. 17:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mi nők se vagyunk néha normálisak...Ezt a hozzáállást mi is generáljuk azzal, hogy szupermodelleket tekintünk etalonnak ès kèt kg hízásnál már sipákolunk. Az ètkezèsi szokásaim meg magánügynek tekintem. Ne akarjon senki se zabáltatni meg koplaltatni se.
2016. máj. 28. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!