Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön ki minden nőből idővel a golddigger ( aranyásó) énje?
Mondjuk nem tudom mit vársz, ha ismerkedési fàzisban kitalàlod, hogy Ibizàra viszed és te fizeted. Te magad váltàl kihasznàlhatò lúzerré, nem ő volt a gold digger.
Az általánosítás meg elég érdekes a kérdésedben. Rengeteg nő képes eltartani magát és a költségeket felesben fizetni a férfival.
Ha hagyod, hogy kihasznàljanak, akkor így jártál.
Alapból úgy kellett volna felvetni, hogy közösen fizetitek.
"Jeleztem neki, hogy nem szeretném, hogy ez számára költség legyen emiatt ne aggódjon."
Magyarul te ajánlottad fel, hogy fizeted, mégis hülye gold diggernek tartod?
Miért kell fizetni egy ibizai utat egy csóró nőnek. Elmész Ibizára, Mallorcára teli van olyan nőkkel, akik ki tudták maguknak fizetni az utat. Már a repülőtéren szóba állhatsz a láthatóan egyedül vagy barátnővel utazó nőkkel.
Plusz szűrő, ha nem 2*-os budget hotelbe mész. Plusz kéretlen jótanács ha nem jártál még a szigeteken. 2 ágyas szobát foglalj minimum 4*-os szállodában. Egy ágyas szobában ha véletlenül feláll a farkad már könnyen bevered a falba.
1x voltam 1 ágyasban 4* hotelben a szoba nem volt 8nm-es. Nagyon nyomasztó tud lenni. Tunéziában egy 2*-os hotel veri a spanyol 4*-ost. Ettől még Spanyolországba jobban szeretek menni.
"Úgy gondolom ha nyaralni szeretnék menni az nem lenyűgözés."
Nincs azzal gond, ha nyaralni mennél, de ismerkedős időszakban nem kell meghívni a másikat és kifizetni neki az egész nyaralást.
Keress olyan lányt, akinek szintén van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!