Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön ki minden nőből idővel a golddigger ( aranyásó) énje?
Miért dobálóznak itt a kamu kifejezéssel?
Hihetetlen hogy sok magyar jár külföldre nyaralni? Megfordultam már néhány helyen. Általában találkoztam magyarokkal. A történet sem tűnik kamunak. Nekem is vannak hasonló történeteim, amikor a nyaralás mellé eléképzelt egy két dolgot.
Pár éve randiztam egy sráccal. Folyamatosan meghìvott mindenre és kb az 5.talàlkozòn venni akart nekem egy designer bőr táskát.
Nekem volt már kellemetlen, hogy minden percben a pénz volt a téma és gyakorlatilag meg akart vásárolni, úgy éreztem.
Ha engedik az erkölcseim úgy kihasznàlhattam volna, ahogy nem szégyellem.
Az ilyen pasik maguknak ássàk a vermet és sírnak utána, hogy a nők pénzéhesek.
Ha a kiszemelt lánynak tudod, hogy nincs pénze ibizàra, akkor miért nem dobtàl fel egy wellness hétvégét 50-50%-ban fizetve? Szerintem nem te szaladsz bele mindig ilyen nőkbe, hanem te rontod el már az elején.
Ha egy nő szeretne veled lenni, akkor nem várja el, hogy a pénz körül fogjon minden találkozó és állandóan meghívd.
Gondolom valami csúnya kis kövér hapsi vagy, pici farokkal, így persze, hogy "kompenzálnod" kell érte a nőket, ők sem fekszenek ám alá ilyen kis nyomorékoknak, mint te vagy, tehát ha nőt akarsz akkor fizess is!
Szánalom különben, miért itt vergődsz ha ennyire nagymenő vagy? :D
"Hihetetlen hogy sok magyar jár külföldre nyaralni?"
Nem, nem hihetetlen. Én is járok, mások is. De! Beregisztrál ide Ibiza2019 névvel, kifejezetten azért, hogy indítson egy "minden nő golddigger" kérdéssel. Nem kell agytrösztnek lenni ahhoz, hogy lássuk, valami nőgyűlölő lúzer, akit valszeg kitiltottak és egy remekbe szabott kérdéssel és új nickkel indítja újra az oldalon a karrierjét.
Ne kamuzz, haver! Ez az első találkozásod az oldallal, de mégis sikerül a hely szellemét azonnal átvenni, és mintegy esszenciájaként az itteni pasik gondolatainak, megadni a "aranyásó, pénzéhesr|banc" kulcsszavakat?
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!