Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik sokan, hogy minden jo no penzehes es luxusha hajt?

Figyelt kérdés
Evek ota nem voltam vasutallomason. Ma elmentem es 5 perc alatt 10 olyan 20-25 eves csajt lattam, hogy elallt a lelegzetem, valasztani se tudtam volna. Vonattal kozlekedtek, nem Ferrarival! Miert hiszi sok incel, hogy minden jo csaj csak luxusban hajlando lenni es mondjuk nem ul fel egy vonatra? Aki vonatozik, siman beleul egy Suzukiba is, sot, orul neki! Elarulom, nekem Mercedesem van, 2 eves, de szoba se allnak velem a csajok! Nem erdekli oket milyen autom van. A regi Suzukis (!) szomszed srac valtogatja a jobbnal jobb csajokat. Tudjak ok is, hogy a srac a jo kulsejevel ugyis sokra fogja egyszer vinni. A szep embereknek konnyebb dolga van mindig.
2023. szept. 15. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

szerinted szórakozásból járnak vonattal?

vagy életük végéig vonattal akarnak járni?

2023. szept. 15. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen igazad van ez csak egy tévhit a nőkkel kapcsolatban, öt tíz százalék megy csak a pénzre, a többi csóróval is összejönne, ezt én is tapasztalatom, a külső viszont tényleg nagyon fontos
2023. szept. 15. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem azert kezdek jo kulseju fiuval, mert sokra viszi kesobb,hanem ,mert o tetszik. N
2023. szept. 15. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, ha szerinted csak ez jár vonattal, aki csóró, ott bajok vannak!
2023. szept. 15. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Tegyunk valamit tisztaba. Van egyszer egy szubjektiv kinezet, meg van az erkolcsi tartas. Akinek eleg alacsony mind a ketto, azt akar meg is "veheted", de ugye az nem az afajta lesz, akire a nyalad csorgatod mar evek ota. Ha pedig a tulajdonsagai csak megkozelitik az atlagot, oot mar olyan szinten kene a zsebedbe nyulni, hogy annyit mar sajnalnal magara is, nemhogy nore. Amelyik pedig ezeken feluli, ott nem suzukikrol lesz szo. Az a kategoria, amelyik kifejezetten szep, de nulla erkolcsi tartassal rendelkezik, arra meg jocskan lesz fizetokepes kereslet, szoval megint nem fog labdaba rugni. De eleg keves olyan no van, akit a penzeddel meg tudsz venni. Ertsd, a nok igen nagy resze akkor sem fog kurvulni, ha szamodra sok penzzel probalod meg ravenni oket. Ugyanis a megelhetesre valot mindenki ossze tudja kaparni, az erkolcsi tartast pedig nem cserelik mastercardra. Magyarul el kene gondolkoznod rajta, hogy milyen egyeb tulajdonsagaid vannak, amivel fel tudod kelteni a nok figyelmet, mert ha a penzen kivul semmi nincs, akkor pont annyit ersz el vele, mintha penzed sem lenne.
2023. szept. 15. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, többet kellene vonatoznod. Ott ismerkedhetsz.
2023. szept. 15. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Tobbszor szedtem fel not a diszkobol hazafele az utolso buszon. Sot meg olyan is votl hogy a hatso ulesen lepippantott. Ezt csinald meg ferrarin
2023. szept. 15. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen fekete és fehér

Először is a gazdag faszit ki kell fogni, sok tényezőn múlik hogy ki kivel jön össze

Lehet hogy azok a lányok még csak tinik voltak

Én speciel pont ki tudnék fogni nagyon gazdagot, sokszor voltam olyan társaságban is, Budapesten is könnyen ki lehetne, de olyan finnyás vagyok és valószínűleg aszex is hogy meg sosem volt párom

Nem tudhatod mi van a fejekben

2023. szept. 15. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Hámmer ez a valóság.
2023. szept. 15. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:

"az erkolcsi tartast pedig nem cserelik mastercardra"

A nok? Dehogynem. Tele van veluk az OnlyFans, holott az oldalnak nem is ez lenne a celja.

39F incel

2023. szept. 16. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!