Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nő ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő ennyire pénzéhes?

Figyelt kérdés
Mekiben üldögéltünk unokabátyámmal, adta az ívet keményen, hogy a faszba nincs asszony majd' 30 éves létemre. Átlagos külsejű férfi vagyok valamivel átlag feletti fizetéssel. A cukkolására odamentem egy nálam jóval feljebbvaló "kasztba" tartozó lányhoz. (gyönyörű szeplős arc, nagy mellek, szép vörös göndör haj, igényes smink) Miután tényleg kedvesen elutasított, kiment dohányozni a barátnőivel. Kimentünk mi is. kivettem a cigimet az új x7-es BMW-ből. A vörös tündér egyből megjelent. Pedig nem az enyém az autó, ráadásul nem is dohányzom.
okt. 14. 22:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
81%
Na tehát, egy x7-es bmw-ből kell kivenni a cigit és máris megjelenik egy vörös tündér! :) Remélem lesz valaki oly' rendes és leírja, hogy egy szőke és egy fekete tündért hogy kell "megidézni".
okt. 15. 02:20
 22/46 anonim ***** válasza:
73%
Egy nőnek fontos az egzisztencia! Ez nem ördögtöl való! Én is irhatnám, hogy "minden férfinek ennyire fontos a külső?" Ugyanugy felszines szempontok alapján válogattok, csak nálunk a megfelelő egzisztencia a rajtengedély. Nektek meg elég, ha a nő jol méz ki. Ha mellé r*banc, bunkó? Nem baj, vékony, jól néz ki. Az fontos egyedul.
okt. 15. 02:54
 23/46 anonim ***** válasza:
24%
#22 nálad a pont.
okt. 15. 03:04
 24/46 anonim ***** válasza:
11%
22 Femcelke! Nehéz lenne erről az oldalról Incelt fognod?
okt. 15. 06:03
 25/46 anonim ***** válasza:
76%

#24 fáj az igazság? :) a nőket szidni jó, de ha a férfiakról van szó, az már kicsit kellemetlen, mi? ;)

Nem #22 vagyok.

okt. 15. 06:13
 26/46 anonim ***** válasza:
12%
25 Eszembe nem jut szidni a nőket, de 22-est hasonlónak látom nőben mint az itt írogató incelkéket. Nem beleértve a kérdezőt. Ő egy külön Troll kategória. 22 estől azért ez nagyon durva talán rasszistának nevezhető megjegyzés a férfiakra nézve: "Nektek meg elég, ha a nő jol méz ki. Ha mellé r*banc, bunkó? Nem baj, vékony, jól néz ki. Az fontos egyedul."
okt. 15. 06:38
 27/46 anonim ***** válasza:
20%

25 folyt.

Megfogalmazásának szofisztikáltságát tekintve is közel állhat kérdező műveltségi szintjéhez.

okt. 15. 06:42
 28/46 anonim ***** válasza:
61%

A kérdés nyilván kamu és provokáció. Ettől függetlenül elég sok nő pénzéhes, bevallani nyilván senki nem fogja. Nekem a válaszvonal az egyébként egészséges "számit az egzisztenciája" hozzáállás és a pénzéhesség között ott van, hogy ha a saját maga által is előteremtetteket várja el valaki, az az előbbiekhez, aki láthatóan többet, az utóbbiakhoz tartozik.

Például ha Anita egy olyan családból származik, akik tudtak neki segíteni abban, hogy saját lakása legyen egy nagyobb városban és ezt fent is tudja magának tartani és ugyanezt várja el egy férfitől, akkor ő nem pénzéhes. De ha Bea csupasz hátsóval meg egy bőrönddel kerül fel, nagy nehezen kiköhög egy albérletet és onnan elvárás, hogy a férfinak saját lakása legyen, akkor ő már pénzéhes és nem mellesleg más hátán akar felkapaszkodni. Persze ilyenkor is van az a magyarázat, hogy de hát nem is azért a Pistivel jött össze, de legtöbb esetben könnyen látható, hogy mi a helyzet.

okt. 15. 06:58
 29/46 anonim ***** válasza:
60%
Tényleg. Akik a legjobban tagadják, azok a legnagyobb aranyásók.
okt. 15. 08:01
 30/46 anonim ***** válasza:
83%

"rasszistának nevezhető megjegyzés a férfiakra nézve"

Nem inkább szexistának? :D Úgy látom, hogy egyesek komoly fogalomtévesztésben szenvednek. Aki nem tudja egy szó jelentését, az inkább ne használja.

okt. 15. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!