Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nő ennyire pénzéhes?
Figyelt kérdés
Mekiben üldögéltünk unokabátyámmal, adta az ívet keményen, hogy a faszba nincs asszony majd' 30 éves létemre. Átlagos külsejű férfi vagyok valamivel átlag feletti fizetéssel. A cukkolására odamentem egy nálam jóval feljebbvaló "kasztba" tartozó lányhoz. (gyönyörű szeplős arc, nagy mellek, szép vörös göndör haj, igényes smink) Miután tényleg kedvesen elutasított, kiment dohányozni a barátnőivel. Kimentünk mi is. kivettem a cigimet az új x7-es BMW-ből. A vörös tündér egyből megjelent. Pedig nem az enyém az autó, ráadásul nem is dohányzom.okt. 14. 22:06
1/46 anonim válasza:
Megjelent. És? Lesz¤pott? Azóta minden szuper köztetek?
A kérdés inkább az:
Tényleg minden incel ennyire ostoba?
2/46 anonim válasza:
Miért lopsz cigit más emberek autójából? Ráadásul BMW-ből. Nem félsz hogy a tulaj ha meglátja egyből idegállapotba jön, és agyonb*sz?
3/46 anonim válasza:
Megnéztem mennyibe kerül egy ilyen autó. Most komolyan ki annyira ostoba, hogy 40+ milliót költ egy autóra... Érdekes, hogy a pénz nem jár ésszel.
4/46 anonim válasza:
Véletlenül szóbaállt veled egy nö két mondat erejéig, amíg elutasított, és te ebböl le is szürted, hogy MINDEN NÖ a világon ennyire pénzéhes. Gratulálok.
5/46 A kérdező kommentje:
Nem. A kérdés inkább az, hogy milyen gyermekkori trauma érhetett, hogy incelnek bélyegzel. Nyugi, benedek atyának már nemhiszem, hogy feláll. Nem, nem szopott le. Sok lány leszopott, igaz nem az x7-es bmw miatt, de azért a zx10-et eleg sok lány menőnek tartja. Legalábbis szoptak rendesen az erdősoron ;)
okt. 14. 22:20
7/46 anonim válasza:
Engem egy Rolls Royce-szal is hidegen hagynál (pedig menő kocsi) szóval nem, nem minden nő. Jó éjt.
8/46 anonim válasza:
Sokkal inkább az lenne a kérdés, hogy téged milyen gyerekkori trauma ért, amitől ilyen elképesztően ostoba vagy. Komolyan durva a neten ilyen egyedekbe belefutni, hát még élőben milyen lehet.
Az incelségnek meg az összes követelményét teljesíted, mert nyolcvan alatti az IQ-d, nagyon furcsa tévképzeteid vannak, és soha a büdös életbe nem lesz nőd. Nagyjából ennyivel le is zárhatjuk a kérdést, több szót nem érdemel.
9/46 anonim válasza:
Gondolom, menő autó ez, azért írtad ezt. Akinek ilyen van, az nem a gyakorin sír, hanem szedi fel vele a csajokat, és semmi baja a pénzéhesekkel - valószínűleg azért vett ilyen kocsikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!