Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Szerintetek miért mondja egy férj a felesegére minden ok nelkül, hogy te egy pénzéhes b. dös k. rva vagy?
Ha feleségnek mondja, az azért többszörösen súlyos, - ano én másra tettem fogadalmat. De hát nem egy frissen megismert nő váratlan húzására adott (de megbocsáthatatlan) reakció.
Valami lelki deformációja jött elő tán?
Minden ok nélkül? Én eddig úgy tudtam,hogy a világunkat az ok-okozati viszonyok uralják. Elméletben lehet,hogy csak egy szöveget olvasott fel a papírról,vagy a Tourette-szindróma egy igencsak erős változata jött ki rajta.
De ha maradunk a realitásoknál,akkor ok nélkül senkit sem szoktak így nevezni,valamilyen cselekedete biztos kiváltotta ezeket a jelzőket,függetlenül attól,hogy mennyire erős jelzők.
Olyan nincs!
Lehet akar idegrendszeri oka is, mint pl. a Tourette szindroma, ahol az erintettek keptelenek visszatartani ezeket a vulgaris kifejezeseket.
De az az erzesem, hogy itt masrol van szo. Valoszinüleg a ferfi a kijelentes pillanataban nem ugy erezte, hogy nincs ra oka. Ettöl függetlenül ugy gondolom, hogy nem igazan szerethet es tisztelhet olyasvalakit, akire kepes ilyet mondani. Meg akkor sem, ha amugy teljesen megfelelne a valosagnak. Ha pedig nem a nö költekezese vagy anyagiassaga a forras, akkor talan sajat magaval frusztralt vagy elegtelen, amiert nem tudja azt megteremteni, amire öszerinte vagyik a felesege. De az is lehet, hogy egyszerüen sajnal valamit a felesegetöl es kapzsi... lehet talalgatni, de nem ez a lenyeg.
A lenyeg, hogy egy müködökepes parkapcsolatban nem igy kommunikalnak egymassal a felek.
>minden ok nelkül
Minden ok nélkül senki nem mond ilyet. Ez nem azt jelenti, hogy a nő hibája, egyáltalán nem. Csak azt, hogy van oka. Meg kell érteni az okokat és a háttérben meghúzódó problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!