Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott, túl reagálom? (Hosszú lesz, köszönöm ha írsz! )
Sziasztok!
Az egész azzal kezdődött hogy ikres szülők lettünk.Nyilvan mindkettőnknek nehéz volt belejonni,ma már 5eve vagyunk együtt de kb 1honapja a férjem elő állt azzal,hogy már nem szeret úgy mint az elején, és hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban.Bar hideg zuhanyként ért,mert soha nem beszélt erről,de tudtam hogy igaza van.A szex sem volt túl sűrűn, és ketten a 2,5 év alatt nem voltunk sehol.Megbeszeltuk változtatunk.Nagyon igyekeztem a kedvében járni,mert még mindig szeretem.Megbeszéltuk hogy külön is megyünk kikapcsolódni,jó ötletnek tartottam.Mondta nekem hogy akkor menne sörözni az egyik haverjával.Mondtam oké érezze jól magát én el leszek a gyerekekkel.Este 5-kor indult hajnal 5-kor ért haza (Épp akkor kelt az egyik gyerekem).A lányok még este valahogy megszerezték a szamitogep egeret, és láttam rá írt egy nő kollégája (akivel tudom hogy sokat beszelget)hogy honnan van nete? Magyarul tudta hogy úton van, és hogy amúgy nincs a telefonján.Akkor nem foglalkoztam vele,mert tudtam hogy barátok.Masnap mikor felkelt délután, kérdeztem jól érezte e magát,alig válaszolt,akkor már tudtam hogy hazudott.Ra kérdeztem,ideges lett hogy miért nevezem hazugnak.Este mégis bevallotta hogy vele volt bulizni,de állítólag nem csalt meg és azért nem mondta el,mert úgy sem engedtem volna hogy vele menjen ketten bulizni.Soha nem hazudott és hatalmasat csalódtam a ferjemben.Nem azért mert még fel is mentek a nő lakására,hanem hogy hazudott.Egesz nap sírok, és ő azt mondja H de elmondta nem?Nem tudom mi tévő legyek.Eddig vakon bíztam benne,de ezek után hogy a szemembe hazudott hogy higyjem el,hogy tényleg nem csalt meg?Azt mondta H nem volt tisztában szeret e még vagy csak megszokásból van velem,de az hogy bűntudata volt, és hogy látta mit veszíthet, rájött hogy szeret.Most mi legyen?Hogy bizzak így benne?
Szia,
nő és kisgyerekes anya vagyok én is, talán emiatt is megértem és átérzem a helyzeted.
Ha normálisan és kultúráltan elmondtad neki azt, amit itt leírtál, kifejezted neki a rossz érzésedet anélkül, hogy ez átment volna vádlásba/számonkérésbe, akkor egyáltalán nem reagálod túl.
Veled egyetértve, számomra is a bizalom, az őszinteség egy hosszútávú kapcsolat, házasság alappillére- nekem itt most talán nem is a füllentés körülményei, a tényleges témája az, ami fájna, hanem az a tény, hogy számára természetes lett ennyi együtt töltött év után, hogy valamiről titkolózzon és hazudjon a kapcsolatunkban.
(mert lássuk be: nem egy ad hoc dologról beszélünk, ezzel a nővel valószínűleg RENDSZERESEN beszélget, találkozik)
Tudod ha barátság lenne, akkor nem lenne mi titkolnivalója.
Egy házasságban is nyilván lehetnek a feleknek egyéni elfoglaltságai, barátai stb.
De az, hogy egy házas férfi egy nő lakásán tölti az éjszakát kettesben- nos az számomra is felveti a kétséget és nem, nem reagálod túl.
Ha a nő akkor országos barát lenne, meghívhatja hozzátok is, ebédeljen veletek és az ikrekkel hétvégén, menjetek baráti társasággal kirándulni, bármi.... csak erről szó nincs.
Nem állítom azt, hogy megcsal (ezt rajta kívül senki nem tudhatja)- de talán nem is ez a lényeg, hogy fizikailag történt-e aktus vagy sem.
Én ezt mondanám el neki, hogy megalázva, becsapva érzem magam, hogy valakivel együtt tölti az éjszakát és nekem valótlanságot állít ezzel kapcsolatban.
Innentől nála a labda- ha fontos vagy te és a család, gyerekeitek, a közös élet számára, akkor most neki kell tennie azért, hogy a megingott bizalmat visszaszerezze- neked itt és most nem kell teperni, nehogy már.
Nem kell játszmázni sem, haragszom rád-ot játszani, betartani stb.- de igenis tudnia kell, hogy ezzel neked érzelmi törést okozott és itt az ideje, hogy ebben az ügyben is tiszta vizet öntsön a pohárba.
Egy több éves házasságban jogod van a partnered 100%-os bizalmához, őszinteségéhez.
Nem az a megoldás, hogy ő beeteti veled, hogy azért bújkál meg tisztességtelenkedik (igen, a hazudozás, becsapás az nettó tisztességtelenség veled szemben!)- kérd meg, hogy beszéljétek ezt át, akkor is, ha felszínre kerülnek benne is érzések a másik nő iránt vagy beismeri, hogy meggyengült, elcsábult, bármi.
Mondd el neki, hogy nem veheti el tőled a döntési jogot, hogy akarsz-e titkolózásra, mismásolásra épülő házasságban élni.
Minden jót és őszintén remélem, hogy emberünk összekapja magát.
Nem az a kérdés, hogy megcsalt-e a férjed, hanem az, hogy te ezzel a tudattal tudod-e folytatni a házasságod.
A külön töltött esték az ő ötlete, ha jól értem. Ezek után nem tudnád úgy elengedni, hogy nem azon jár az eszed, hogy mit csinál.
Egyébként megette a fene azt a házasságot, amit csak az ment meg, ha több időt töltötök külön. De ha lúd, legyen kövér! Én a helyedben megkérném, hogy egy hétre költözzön el, mert át akarok mindent gondolni. Ha hiányoztok egymásnak, akkor menthető, ha rohan vigasztalódni a kolléganőhöz, akkor vissza se fog menni.
4#
Soha, egyetlen férj se vallja be a megcsalást, akkor is tagad, ha szex közben rájuk nyitsz. Ez ugye világos?
Aztán fél év múlva röhög rajtad a "kolléganő", meg minden ismerős, hogy hogy lehet az, hogy egyedül neked nem tűnt még fel, hogy megcsal a férjed.
Azt mondta, sörözni ment egy haverral. Nem azt mondta, hogy egy nő lakására felmegy sörözni. Ahol kettesben söröztek 12 órán keresztül, mégse picharészegen ment haza. Jajj, de érdekes...
"Azt mondta H nem volt tisztában szeret e még vagy csak megszokásból van velem,de az hogy bűntudata volt, és hogy látta mit veszíthet, rájött hogy szeret."
Ezt olvasd el még kétszer. Ilyet nem mond, akinek nincs vaj a füle mögött.
A megcsalás nem ott kezdődik, hogy bedugja a kukit a punciba.
Annyira jellemző, hogy amíg az asszony otthon van a babával, ők összemelegednek egy nővel a munkahelyen. És az a legszebb az egészben, hogy ők továbbra is napi 8-10 órát lesznek együtt, ti meg csak pár órát, az alvást leszámítva.
Ideje lenne kinyitni a szemed, hogy épp most viszi egy másik nő a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!