Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott, túl reagálom? (Hosszú lesz, köszönöm ha írsz! )
Sziasztok!
Az egész azzal kezdődött hogy ikres szülők lettünk.Nyilvan mindkettőnknek nehéz volt belejonni,ma már 5eve vagyunk együtt de kb 1honapja a férjem elő állt azzal,hogy már nem szeret úgy mint az elején, és hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban.Bar hideg zuhanyként ért,mert soha nem beszélt erről,de tudtam hogy igaza van.A szex sem volt túl sűrűn, és ketten a 2,5 év alatt nem voltunk sehol.Megbeszeltuk változtatunk.Nagyon igyekeztem a kedvében járni,mert még mindig szeretem.Megbeszéltuk hogy külön is megyünk kikapcsolódni,jó ötletnek tartottam.Mondta nekem hogy akkor menne sörözni az egyik haverjával.Mondtam oké érezze jól magát én el leszek a gyerekekkel.Este 5-kor indult hajnal 5-kor ért haza (Épp akkor kelt az egyik gyerekem).A lányok még este valahogy megszerezték a szamitogep egeret, és láttam rá írt egy nő kollégája (akivel tudom hogy sokat beszelget)hogy honnan van nete? Magyarul tudta hogy úton van, és hogy amúgy nincs a telefonján.Akkor nem foglalkoztam vele,mert tudtam hogy barátok.Masnap mikor felkelt délután, kérdeztem jól érezte e magát,alig válaszolt,akkor már tudtam hogy hazudott.Ra kérdeztem,ideges lett hogy miért nevezem hazugnak.Este mégis bevallotta hogy vele volt bulizni,de állítólag nem csalt meg és azért nem mondta el,mert úgy sem engedtem volna hogy vele menjen ketten bulizni.Soha nem hazudott és hatalmasat csalódtam a ferjemben.Nem azért mert még fel is mentek a nő lakására,hanem hogy hazudott.Egesz nap sírok, és ő azt mondja H de elmondta nem?Nem tudom mi tévő legyek.Eddig vakon bíztam benne,de ezek után hogy a szemembe hazudott hogy higyjem el,hogy tényleg nem csalt meg?Azt mondta H nem volt tisztában szeret e még vagy csak megszokásból van velem,de az hogy bűntudata volt, és hogy látta mit veszíthet, rájött hogy szeret.Most mi legyen?Hogy bizzak így benne?
Gyerekek, komolyan.... azért ez szörnyű.
És megalázó is igen.
Megmondom őszintén én nem értem meg azt a férfit aki ilyet csinál, azaz megértem, de csupán egy szóval tudnám definiálni: önző.
Ugyan jópár éve volt már és nem is velünk történt, hanem a párom szüleimmel. Azt képzeljétek el, anyuka rákos beteg, komoly kezelések stb. Apuka meg közben megcsalja, tudjátok miért?- mert vele senki nem foglalkozott... és már nem érezte magát férfinak...pff. Na nekem ennél a szintnél dobta le az agyam az ékszíjjat. Vannak bakker ilyenek.
Ugyanez, szül a nő egy/két gyereket. Bocsi drágám, mondja a férj, nekem már nem pálya így, akkor kerestem egy másik nőt. Inkorrekt. Elvileg a házasság a jóban-rosszban kötelék. Nem csak akkor maradok hű, amikor nekem kényelmes..
És a legjobb az egészben, hogy egy szülés/ csecsemőgondozás mind olyan élethelyzetek, mikor évek múltán visszanézve sem tudod azt mondani, mit kellett volna máshogy csinálni... Mit nem adtál meg neki? Benne vagy a szituációban reggeltől estig és a fene tudja mit kellett volna másként, mert mosott rongyként még magadat sem tekinted vonzó nőnek :/ ez van, ez ilyen műfaj.
De hogy a férfi ebben az esetben csak magát nézi a rendszerben az baromi gáz...
Én azt gondolom abból amit leírtál, hogy sajnos majdnem biztos, hogy történt köztük valami. Hogy most meddig mentek el tényleg az lutri, de valami volt. Minden jel arra mutat. Az is, hogy másnap nem nagyon akart válaszolni a "milyen volt" kérdésekre. Ha semmi nem volt, tényleg csak barátilag buliztak, akkor nem érzi magát feszélyezve még akkor sem ha némiképp hazudik (mert ugye mégsem haverral volt). Hisz előtte is simán beadta neked, csak mostmár valszeg bánthatta a bűntudat, azért ment nehezen a hazugság.
Aztán ez a másik ellejtett szöveg, hogy "nem volt tisztában vele mit érez irántad, de mostmár tudja mit veszíthet..." Szóval ha csak barátként voltak, akkor ebből hogy jött rá mit is érez meg mit veszíthet? Abból jött rá, hogy lebukott te meg sírtál? Ugyanmár. Ezt a szöveget az nyomatja akinek nem tiszta a lelkiismerete, és nem csak amiatt, hogy kivel töltötte az estét.
És a legrosszabb az egészben, hogy ez egy előre betervezett dolog volt, ráadásul pont annak a címén, hogy javítsatok a házasságotokon. Klassz. Szóval úgy akart javítani, hogy egyből hazudik, és egy kolleginával megy el kettesben....
Szóval ezek után ki tudja mikor hazudik.
Nagyon jól gondold ezt azért át kérdező, ha adsz is esélyt, a férjed is nagyban tegye oda magát azért, hogy javuljon a kapcsolatotok.
Nekem nőként iszonyatosan megalázó volna, ha a férjem/párom egy másik nőnél töltené az éjszakát.
Gondold végig, kérdező, azért! Azt írtad, hogy adsz neki még egy esélyt, de minek? Hisz épp most láthattad meg, hogy kezeli a konfliktusokat, nehéz élethelyzeteket. Igen, a gyerek(ek) születése nagyon megterheli a házasságokat, ez másoknál is így szokott lenni, de érdekes módon, nem pattan meg minden férfi a kolleginához "megoldás" gyanánt. Ha igazán szeretne, dolgozna rajta, hogy ismét közelkerüljetek egymáshoz: programokat szervezne veled, apró meglepetéseket, vacsit stb., nem pedig külön és főleg nem más nővel, hazudva neked.
Én is úgy gondolom, hogy megcsalt, nagyon átlátszó a szövege és maga a szituáció is egyértelmű (egy egész éjszaka a kolléga lakásán). Egyébként most belegondoltam, hogy énis jóba vagyok férfi kollégákkal, de akinek felesége van, meg gyereke, tuti, nem hívnám fel magamhoz éjszakára italozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!