Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amiben hazudott nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amiben hazudott nektek a párotok és megbocsájtottátok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 25. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Hat... Oszinten semmit nem bocsajtanek meg... A kapcsolat egyik feltetele a bizalom, tehat ha ez elveszik utanna mar nincs min javitani. Ugyanis bizalmat nem lehet visszaszerezni. De ez a hazugsag sullyatol is fugg, pl ha azt hazudja hogy nincs 100ft-ja kolcson, pedig van, csak masra akarja kolteni, akkor az nyilvan nem akkora bun. De aki egyszer hazudik az megteszi tobbszor is. De egy kapcsolatban mindenki legyen oszinte mindenkivel.
2017. dec. 25. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megbocsátanék ha szeretjük egymást és megbánta.
2017. dec. 25. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Exem hazudott abban, hogy szűz. Igazából nem is érdekelt a dolog, hanem színesen leírta, hogy milyen volt az előző kapcsolata. Aztán bevallotta egyszer, hogy csak kitalálta, mert félt, mit gondolok róla. Nem haragudtam, igazából megértettem, mert a férfiakon nyomás van ilyen szempontból.
2017. dec. 25. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Félrelépésből teherbeesés-abortusz.
2017. dec. 26. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg mindent bocsátottam meg neki. De tényleg senkinek nem kívánom azt hogy ennyi rosszat éljen át... csak hát sajnos szeretem.. SAJNOS.

Bocsátottam már meg neki azt hogy szakítottunk és másnap már másik lány ágyában ébredt, bocsátottam már meg azt hogy ok nélkül szidta a családom, bocsátottam meg azt hogy a legjobb barátnőm képe volt lementve a telefonjára hogy arra önkielégítsen, bocsátottam meg azt hogy megalázóan ordított velem a haverjai előtt.. és még sorolhatnám.

2017. dec. 26. 23:45
 6/7 bellu56 válasza:
Szinte mindent meg lehet bocsájtani, ha szereted. Csak sajnos elfelejteni nem lehet. Sérül a bizalom, és kényes helyzetekben eszedbe jut, hogy vajon most igazat mond ? Persze vannak fokozatok. Ha valami olyanról füllentett, ami elötted történt, azt talán könnyebb elfelejteni, de ami a kapcsolatotok alatt, azt bizony már nehezebb. Ettől függetlenül, ha szereted, és úgy gondolod megérdemel még egy esélyt bocsáss meg.
2017. dec. 28. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
A párom nem hazudik. Egyszerűen alkalmatlan rá. Én sokkal könnyebben megalkuszom az ördöggel, s ő rendre megbocsátja ezeket. Persze ne úgy képzeljétek el, hogy napi szinten hazudok, de a sok-sok év/évtized alatt előfordult párszor.
2018. jan. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!