Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott, túl reagálom? (Hosszú lesz, köszönöm ha írsz! )
Sziasztok!
Az egész azzal kezdődött hogy ikres szülők lettünk.Nyilvan mindkettőnknek nehéz volt belejonni,ma már 5eve vagyunk együtt de kb 1honapja a férjem elő állt azzal,hogy már nem szeret úgy mint az elején, és hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban.Bar hideg zuhanyként ért,mert soha nem beszélt erről,de tudtam hogy igaza van.A szex sem volt túl sűrűn, és ketten a 2,5 év alatt nem voltunk sehol.Megbeszeltuk változtatunk.Nagyon igyekeztem a kedvében járni,mert még mindig szeretem.Megbeszéltuk hogy külön is megyünk kikapcsolódni,jó ötletnek tartottam.Mondta nekem hogy akkor menne sörözni az egyik haverjával.Mondtam oké érezze jól magát én el leszek a gyerekekkel.Este 5-kor indult hajnal 5-kor ért haza (Épp akkor kelt az egyik gyerekem).A lányok még este valahogy megszerezték a szamitogep egeret, és láttam rá írt egy nő kollégája (akivel tudom hogy sokat beszelget)hogy honnan van nete? Magyarul tudta hogy úton van, és hogy amúgy nincs a telefonján.Akkor nem foglalkoztam vele,mert tudtam hogy barátok.Masnap mikor felkelt délután, kérdeztem jól érezte e magát,alig válaszolt,akkor már tudtam hogy hazudott.Ra kérdeztem,ideges lett hogy miért nevezem hazugnak.Este mégis bevallotta hogy vele volt bulizni,de állítólag nem csalt meg és azért nem mondta el,mert úgy sem engedtem volna hogy vele menjen ketten bulizni.Soha nem hazudott és hatalmasat csalódtam a ferjemben.Nem azért mert még fel is mentek a nő lakására,hanem hogy hazudott.Egesz nap sírok, és ő azt mondja H de elmondta nem?Nem tudom mi tévő legyek.Eddig vakon bíztam benne,de ezek után hogy a szemembe hazudott hogy higyjem el,hogy tényleg nem csalt meg?Azt mondta H nem volt tisztában szeret e még vagy csak megszokásból van velem,de az hogy bűntudata volt, és hogy látta mit veszíthet, rájött hogy szeret.Most mi legyen?Hogy bizzak így benne?
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Vagy így, vagy úgy, de kívánom, hogy a legjobban alakuljon a sorsod a picikkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!