Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Felkészíteni? Mondjátok el. Ez hatalmas örömhír.
Gyerek anyjának lényegtelen tudnia. Azért lenne érdemes elmondani, hogy végre leszálljon szerelmedről. Szerelmed pedig merje megbántani. A lánynak is túl kell lépnie, és ha ingereket ennyire megfosztjátok tőle, és megy a szuper kedveskedés szerelmed oldaláról, nem fog tudni túl lépni, azt hiszi van esélye.
Nem reagálod túl, sőt...
Lehet tart tőle a párod hogy mit szól hozzá a exe, de szerintem minél később tudja meg annál jobban fog kiakadni, meg ha megtudná hogy babát vársz valószínű hogy nem próbálkozna már annyira, mivel azért ez egy elég nagy dolog.
Szerintem beszélj vele hogy mi tartja vissza hogy elmondja.
Ja, de ha ilyen a csaj, akkor ha 5 hónap múlva tudja meg, akkor is ellene fogja nevelni.
Amúgy meg ez 50%ban a párod hibája. Ő zárhatta volna rövidre ezt a témát... csak annál próbálkoznak többször, aki nem mondd egyértelműen nemet. Sajnálom, de szerintem jobban kötődik az exéhez, mint kéne, ha ezt hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!