Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
4 Éve vagyunk együtt a parommal.Valasa után jöttünk össze,az exe azóta is próbálkozik olyan dolgokkal,hogy más már meg tepte volna😃 próbálkozik a paromnal !!! A gyereket amikor haza viszi.Most ,hogy babát várok mondtam a paromnak ,hogy mondja El hatha így le áll.Minden nap kifogás van h miért ne mondja el ,majd ekkor majd akkor.Pedig a gyereket is Fel kene készíteni h lesz teso.4 hónapos vagyok és rosszul esik.
2017. nov. 28. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy párod attól tart, ha túlságosan keményen kezeli a nőt, akkor esetleg a gyerekükön áll bosszút, esetleg az apja ellen kezdi fordítani?

Mivel van közös gyerek, így sokkal nehezebb. De vannak olyan emberek, akik képtelenek határozott nemet mondani.

Ilyen az én párom is, istápolja az általa elhagyott nők lelkét, mintha bűntudata lenne, hogy otthagyta őket.

Aztán csodálkozik, ha bepróbálkoznak nála.

2017. nov. 29. 06:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Oké, nem mondja el - ezért, azért, meg amazért.

Ezt te miért nem bírod tudomásul venni?

2017. nov. 29. 07:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért zavar mert nem értem hogy miert nem tudhatja .mit érdekel h tetszik vagy sem neki
2017. nov. 29. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha zavar, hát zavar.

Dolgozd fel.

2017. nov. 29. 12:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Mondjátok el a közös gyereknek az örömhírt, hogy lesz egy kistestvére.

Majd ő elmondja az exnek.:)

2017. nov. 29. 20:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Mikulasra el mondta😄És mi lett a vége? el sirta magát az ex ............ majd rá fogta a gyerekre hogy ő miatta sír...hogy hogyan fogja be adagolni a gyereknek
2017. dec. 7. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy hogyan fogja beadagolni?

Ez egy örömhír, nem gyászjelentés.

2017. dec. 8. 21:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát ez az .nekünk öröm ....de neki ez szivfajdalom
2017. dec. 9. 00:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem az extől kéne megtudnia a gyereknek, hanem az apjától, hiszen nálatok lesz esemény.

Ez nem jó, hogy az ex közvetíti, mert eleve nem örömhírként fogja átadni.

2017. dec. 9. 07:09
 20/20 A kérdező kommentje:
ő követelte ,hogy az apjával 2 mondják el neki mert ő az anyja. Én úgy vagyok vele,hogy hiába kavar kever ,az a gyerek már nem buta....
2017. dec. 9. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!